oddsen

Tidenes puslespill for Solbakken - Tyrkia favoritter

Etter tidenes forfallsboom på landslaget, må Ståle Solbakken stokke kraftig om på førsteelleveren foran fredagens uhyre viktige kamp mot Tyrkia.

SENTRALE: Martin Ødegaard, Mohamed Elyounoussi og Stefan Strandberg (t.v) under treningen til fotballandslaget på Ullevaal stadion.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:7. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Kampen spillers foran fulle tribuner i Istanbul med avspark klokken 20.45 fredag. Nederland leder VM-kvalifiseringsgruppen på bedre målforskjell enn Norge. To poeng bak følger Tyrkia. Da Norge møtte Tyrkia på Ullevaal i mars, vant tyrkerne 3-0.

På Oddsen, fredag kl. 20.45 Tyrkia - Norge

Det har vært tidenes forfall på det norske landslaget de siste ukene. Den ene spilleren etter den andre er blitt skadet. Sander Berge, Joshua King, Erling Braut Haaland, Alexander Sørloth, Kristoffer Ajer, Mathias Normann, Fredrik Midtsjø, Rune Jarstein og André Hansen er blant de som er utilgjengelige.

Dagen før kamp, hadde Norsk Tipping Tyrkia som favoritt. Hjemmeseier sto til 2,50 i odds, mens uavgjort og borteseier ga 3,25. (Husk at oddsen kan endre seg inn mot kampstart).

- Gidder ikke svare

– Puslespillet må vi legge helt på nytt. Det blir et annerledes lag med annerledes spillere, og plan A og plan B er skrinlagt. Vi må på tegnebrettet igjen, sa Solbakken på onsdagens pressekonferanse.
Solbakken er tydelig på at han kun konsentrerer seg om de spillerne han har tilgjengelig til de to kampene mot Tyrkia fredag og Montenegro mandag. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. - Jeg gidder ikke svare på spørsmål som inneholder de skadde spillerne. Det har ikke noe for seg. De kommer ikke, de blir ikke aktuelle og de er ikke viktige i de to kommende landskampene. Så får vi håpe at mange av dem er disponible for tropputtak i november, men å stå her nå og diskutere hva som kunne ha skjedd er helt uinteressant. De spillerne er Norges minst viktige nå. De som er viktige er de som er her og de skal vi dyrke. Vi skal sette opp et slagkraftig lag for å holde den kvaliken her i live, sier Solbakken ifølge Nettavisen.

- I boksen for å score mål

En som kan få sjansen fra start fredag er Kristian Thorstvedt.

– Han er jo treg! Men rask i hodet, han har «action» i både trening og kamp. Tøff mot lagkamerater, seg selv og motstander. Og han har vært veldig god i alle de forskjellige rollene jeg har gitt ham. Matchavgjørende både som indreløper og bak spissen, sier Ståle Solbakken til VG.

På Oddsen, fredag kl. 20.45 Tyrkia - Norge

– Jeg er ikke den typiske «10'eren». Ikke den som dribler meg forbi to mann og limer den i krysset. Mer en som jobber hardt, vinner dueller og er i boksen for å score mål. Jeg føler jeg har ganske mange kvaliteter; smartness, finne rette posisjoner og alltid ville ha ballen. Den som kobler sammen midtbane og angrep, sier Thorstvedt til VG..

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler