oddsenfantasytipping

Storklubber kan ryke ut av Champions League

Paris Saint-Germain, Newcastle og Milan risikerer å ryke ut av Champions League.

SISTE SJANSE: Onsdag avgjøres det hvem som tar de siste plassene i sluttspillet i sesongens Champions League.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:12. desember 2023Endret:13. desember 2023

Gruppespillet i Champions League går mot slutten og stadig flere lag er klare for åttedelsfinalene som starter i februar.

FC København og Napoli sikret seg en plass videre inn i sluttspillet tirsdag kveld, mens de to siste plassene avgjøres onsdag.

Klare for åttedelsfinale

Allerede før siste kamp i gruppespillet var tolv lag sikret en plass i åttedelsfinalene.

Bayern München, Borussia Dortmund, Real Madrid, Real Sociedad, Atlético Madrid, Barcelona, Lazio, Inter, RB Leipzig, Manchester City, Arsenal, PSV Eindhoven er alle videre til sluttspillet i sesongens Champions League.

Tirsdag kveld sikret også FC København og Napoli seg en plass hver i åttedelsfinalen.

Onsdag avgjøres det om Porto eller Shakhtar Donetsk sikrer én av de resterende plassene, mens Paris Saint-Germain, Newcastle og Milan kjemper om den siste plassen.

Én er sikker fra «dødens gruppe»

Gruppen som i år består av fire storlag som kjemper om de to plassene i gruppespillet er gruppe F.

Borussia Dortmund er det eneste laget fra gruppen som er sikret en plass i åttedelsfinalen, men kjemper fortsatt om å bli gruppevinner. Paris Saint-Germain ligger best an til å kapre den siste plassen med sine sju poeng, men møter Dortmund i gruppespillets siste kamp.

Onsdag 21.00: Dortmund - PSG

Newcastle og Mian har begge fem poeng, men Newcastle har foreløpig bedre målforskjell. Begge de to er avhengige av å vinne for å ha mulighet til å sikre seg en plass i sluttspillet.

Onsdag 21.00: Newcastle - Milan

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Regjerende mester uten tap

Manchester City har spilt i Champions League hvert år siden 2011 og frem til i år. Storklubben fra England har vært i tre kvartfinaler og to semifinaler, før de i 2021 tok seg til sin aller første finale og tapte.

I fjor ble Erling Braut Haaland en del av City-laget, som kronet en tilnærmet perfekt sesong med å vinne  «The Treble» – seier i Premier League, FA cupen og Champions League. Haaland ble også turneringens toppscorer med sine tolv mål.

De regjerende mester Manchester City har vunnet alle sine kamper i gruppespillet og ble allerede forrige runde klare for sluttspillet.

Onsdag 18.45: Røde Stjerne - Manchester City, kampen på Oddsen

I gruppespillets siste kamp møter de serbiske Røde Stjerne, som allerede er sikret sisteplass i gruppen. Første kamp mellom de to endte 3-1 til City.

Onsdagens kamper i gruppespillet

RB Leipzig - Young Boys kl. 18.45

Røde Stjerne - Manchester City kl. 18.45

Porto - Shakhtar Donetsk kl. 21.00

Celtic - Feyenoord kl. 21.00

Newcastle - Milan kl. 21.00

Royal Antwerp - Barcelona kl. 21.00

Atletico Madrid - Lazio kl. 21.00

Borussia Dortmund - Paris Saint Germain kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler