oddsen

Super Bowl 56: Favoritter på hjemmebane

Los Angeles Rams jakter sin første Super Bowl-tittel siden flyttingen til Los Angeles. Og i årets kamp har de en stor fordel: Den spilles på deres hjemmebane.

OVAL BALL: Vi må gjerne mene at ballen har feil form. Amerikanerne elsker imidlertid sin «football». Nå er det klart for årets store finale.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:11. februar 2022Endret:3. januar 2023

Super Bowl 56 går natt til mandag norsk tid. I år er det Los Angeles Rams og Cincinnati Bengals som skal gjøre opp om det gjeveste trofeet i amerikansk fotball.

Her er kampen på Oddsen

Oddsfavoritt

Norsk Tipping har også utvidet åpningstiden, så kampen vil være tilgjengelig på Oddsen mens den pågår.

Rams er også den største favoritten til å vinne. Det klarte de ikke i 2018 da de tapte finalen mot New England Patriots. Dette er femte gang Rams spiller Super Bowl. Sist de vant var i 1999, da holdt laget til St. Louis.

Nå er det Los Angeles som er hjembyen og hjemmekampene spilles på SoFi Stadium. Det er også arenaen som huser årets finale. Det er bare andre gang i historien et lag spiller Super Bowl på sin hjemmebane. Forrige gang det skjedde var faktisk i fjor. 

Mandag 00.30: Cincinnati Bengals - Los Angeles Rams.

Her er kampen på Oddsen

Outsidere

At det er nettopp disse to lagene som skal gjøre opp om Super Bowl er noe overraskende. Begge lag gikk inn i sluttspillet som fjerdeseedet.

Rams har slått ut Arizona Cardinals, regjerende mester Tampa Bay Buccaneers og San Francisco 49ers på vei til finalen.

Bengals slo først Las Vegas Raiders, deretter toppseedet Tennessee Titans, før Kansas City Chiefs var siste hinder. Etter at kampen gikk til overtid tok Bengals seg videre.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler