oddsen

Tyskland skjelver: Kan ryke ut av VM søndag

Allerede søndag kan VM være over for Tyskland. Taper de mot Spania, og Japan tar poeng mot Costa Rica, er Tyskland uten mulighet til å gå videre fra gruppa.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:25. november 2022Endret:4. januar 2023

Tyskerne ledet 1-0 mot Japan onsdag, men Japan snudde kampen det siste kvarteret og vant 2-1. Det var første gang siden 1994 Tyskland tapte en VM kamp etter å ha scoret det første målet.

Tapet innebærer at Tyskland står i fare for å ryke ut av mesterskapet allerede etter gruppespillet. Tyskland møter altså Spania, mens Japan står overfor Costa Rica. Spania vant 7-0 mot Costa Rica i sin første kamp.Er det lenge siden du sjekket spillegrensene dine? Riktige personlige grenser er viktig for å spille i trygge rammer og bevare sunne spillevaner. Ta gjerne en kikk på spillregnskapet ditt også. Mange oppdager at de har tapt mer enn de trodde – kanskje gjelder det deg også? Les mer om spillevett og sjekk at du følger de 7 spillevettreglene her.Spanjolene favoritter

Tar Japan poeng mot Costa Rica samtidig som Tyskland taper mot Spania, er tyskerne uten mulighet til å avansere fra gruppespillet.

VM-programmet: Last ned her

På Oddsen er det Spania som er knepne favoritter. I skrivende stund er det 2,30 på spansk seier, 3,50 på uavgjort, mens det er 2,85 på seier til Tyskland. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Les også: Slik jobber vi med forebygging

Storkampen spilles på kvelden

Det vil være fiasko for Tyskland å ryke ut i gruppespillet. Tyskland har fire gull i VM (1954, 1974, 1990 og 2014), fire sølv (1966, 1982, 1986 og 2002) og fire bronse (1934, 1970, 2006 og 2010).

Les også: Derfor setter Norsk Tipping odds på VM i Qatar

Nervene er nok i helspenn hos tyske fotballfans før søndagens kamp mot Spania.

Søndag:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler