vikinglotto

Vinterens siste Vikinglotto-trekning – ca. 74 mill. i potten

De tre siste Vikinglotto-trekningene har førstepremiepotten stått urørt. Onsdag venter ca. 74 millioner kroner til den med full pott og 6+1 rette.

SE OPP: Se opp for en stor og stadig voksende førstepremiepott i Vikinglotto.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:26. februar 2024Endret:12. mars 2024

Starten på 2024 har vært preget av flere store utbetalinger i Vikinglotto. En kvinne ble vinner av 74,3 millioner kroner i årets første trekning.

To uker senere ble en ung mann fra Østlandet den eneste med 6+1 rette og stakk av med førstepremiepotten på hele 283 millioner kroner.

Helt på tampen av januar var det tre norske spillere som fikk seg en overraskelse av det gode slaget. En mann fra Møre og Romsdal var den eneste med 6+1 rette og vant hele førstepremiepotten på 48 025 185 kroner.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinn sammen i spillelag

Visste du at Vikinglotto er et av spillene der Norsk Tipping tilbyr spillelag?

Det er en enkel tjeneste hvor du og vennene dine kan spille sammen, øke vinnersjansen og dele premien likt.

Mange spillere har allerede prøvd ut det relativt nye tilbudet – der man på en enkel måte kan spille, drømme og vinne sammen. (Se framgangsmåte lenger ned i teksten).

I tillegg til Vikinglotto, tilbys også spillelag for Lotto, Eurojackpot, Joker, Keno, Oddsbomben og Tipping.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Slik fungerer spillelag 

Å komme i gang med et spillelag er enkelt:

Følg lenken til spillelag. Her kan du invitere de du vil spille med inn i laget, så holder vår løsning orden på innsats, premier og deltakere.

Les mer: Møt spillelaget «Familien rar»

Alle i spillelaget må være registrerte kunder av Norsk Tipping. Fortsatt er det én person som kan administrere det hele, men alle deltakerne må nå benytte spillelagsløsningen for å samtykke til å være med og til å betale inn innsatsen. Eventuelle premier utbetales automatisk, direkte til den enkelte deltakers konto.  

Dette er nå den eneste lovlige måten å spille sammen på. Du kan ikke lenger overlate jobben til en spillelagsleder som manuelt tar seg av det praktiske med å levere spill i sitt eget navn, holde orden på deltakere, betaling og premier. 

Les mer om hvorfor her

Ca. 74 mill. i månedens siste trekning

Onsdag 28. februar kjører vi i gang en ny Vikinglotto-trekning. Denne gangen vil det ligge ca. 74 millioner kroner i førstepremiepotten, mens andrepremiepotten er på ca. 4 millioner kroner.

Lykke til.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler