oddsen

VM: Åpner VM-favoritt Brasil med seier i kveld?

Torsdagens VM-kamper byr blant annet på Ronaldo og Portugal mot Ghana - og blir det sambafotball når VM-favoritt Brasil møter Serbia?

GULLFAVORITT: Brasil har vunnet VM fem ganger tidligere og er favoritt i VM i Qatar. I kveld møter de Serbia.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:24. november 2022Endret:4. januar 2023

Ronaldo som nylig ble løst fra kontrakten med Manchester United etter et kontroversielt intervju skal i aksjon når Portugal møter Ghana klokken 17.00.

Portugal regnes blant outsiderne i VM, og på Oddsen er de favoritter mot Ghana. Det er 1,38 i odds på portugisisk seier, 4,60 på uavgjort og 7,65 på seier til Ghana. (Oddsen kan endre seg inn mot kampstart).

Portugal har vært med i VM-sluttspillet syv ganger tidligere. Beste prestasjon er bronsemedalje i 1966. Ghana har vært med i VM tre ganger tidligere. Sitt beste VM gjorde de i 2010 da de kom til kvartfinalen.  Er det lenge siden du sjekket spillegrensene dine? Riktige personlige grenser er viktig for å spille i trygge rammer og bevare sunne spillevaner. Ta gjerne en kikk på spillregnskapet ditt også. Mange oppdager at de har tapt mer enn de trodde – kanskje gjelder det deg også? Les mer om spillevett og sjekk at du følger de 7 spillevettreglene her.Brasil jakter sitt sjette VM-gull

Torsdagens kveldskamp er Brasil mot Serbia. Brasil er store favoritter på Oddsen. Det er 1,40 på seier til Brasil, 4,70 på uavgjort og 7,00 på at Serbia stikker av med tre poeng. Les også: Derfor setter Norsk Tipping odds på VM i Qatar

Brasil er VM-favoritt hos mange. Også på Oddsen hos Norsk Tipping, der det i skrivende stund er 4,00 i odds på Brasil. Gabriel Jesus & Co feide gjennom VM-kvalifiseringen uten å tape en eneste kamp.

Les også: Slik jobber vi med forebygging

Brasil har vunnet VM fem ganger (1958, 1962, 1970, 1994 og 2002). Forrige gang de var i VM-finalen var i 1998. Da tapte de 3-0 mot Frankrike.

Skadet toppscorer

Brasils VM-tropp inneholder et kobbel av stjernespillere: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Thiago Silva (Chelsea), Casemiro (Manchester United) Fabinho (Liverpool), Neymar (Paris SG), Gabriel Jesus (Arsenal) og Richarlison (Tottenham).

Kveldens motstander Serbia stiller mest sannsynlig uten toppscorer Aleksandar Mitrovic, som har en ankelskade. Serberne har aldri gått videre fra gruppespillet i noe mesterskap.

VM-programmet: Last ned her.

Torsdagens VM-kamper: 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler