Nyhet: Eurojackpot med trekning både tirsdag og fredag fra 25. mars

  • Hva blir nytt?
  • Trekning hver tirsdag og fredag  
  • Maksimal førstepremiepott øker til ca. 1,2 mrd. kr   
  • Antall stjernetall øker fra 10 til 12 
  • Nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner trekkes hver tirsdag og fredag 
  • Vinnersjansen for førstepremien endres fra 1:95 mill. til 1:140 mill. per rekke 

25. mars kommer Eurojackpot med spennende nyheter - en ekstra trekningsdag på tirsdag. Det innebærer at det vil være mulig å delta i Eurojackpot-trekningen både på tirsdager og på fredager. I tillegg vil alle premiene bli litt høyere, og prisen forblir den samme som før. 

Spillefrist tirsdag og fredag kl. 19.00 

Ofte stilte spørsmål

Det nærmer seg nå 10 år siden Eurojackpot startet, og det er derfor behov for fornyelse. Alliansen, som består av lotterier fra 17 land, har sammen kommet frem til at både høyere førstepremie og to trekningsdager per uke vil være gode grep for at spillet fortsatt skal være attraktivt. Disse endringene vil være felles for alle medlemslandene. 

 

Fra og med 14. januar 2022 vil det bare være mulig å kjøpe flerukers-spill for det antall uker som er igjen frem til endringene trer i kraft. Det vil si at fra og med 14. januar vil det bare være mulig å kjøpe 9-ukers spill, deretter 8, 7, o.s.v. Fra og med 19. mars vil det igjen være mulig å kjøpe flerukers-spill som normalt.

 

 

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Derfor viderefører vi ditt eksisterende abonnement på Eurojackpot med trekninger på fredager som tidligere (med de nye betingelsene for spillet). Ønsker du også å abonnere på tirsdager, kan dette enkelt gjøres via “Mitt abonnement” som du finner via “Min side” i appen eller på NT.no. Du kan også legge til deltakelse på tirsdagstrekningen via Abonner-knappen på Eurojackpot-siden fra 18. mars.

Vi vil informere om endringene på Eurojackpot i god tid til våre abonnementskunder via SMS. Du kan når som helst endre eller avslutte ditt abonnement på Min side – Abonnement.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg. Derfor viderefører vi din eksisterende lykkekupong til å gjelde for trekningene på fredager. Når du leverer, kan du enkelt endre trekningsdagen til tirsdag.

Hvis du ønsker en fast lykkekupong som er gjeldende for tirsdagstrekningen, kan du gjøre dette på to måter;

  • Du kan opprette en ny lykkekupong knyttet til tirsdagstrekningen.
  • Du kan endre trekningsdagen på en eksisterende Eurojackpot lykkekupong og lagre endringen.