Siste nytt

Communities of Practice

Tirsdag 4.juni ble det avholdt en fagdag i IT Utvikling. Tema for dagen var Mongo DB og GraphQL og den var åpen for de som ønsket å delta.

Vi er partner i ODA-nettverket

Norsk Tipping står for like muligheter. Vi er glade for å inngå en samarbeidsavtale med ODA-nettverket. Dette er en insperende arena for de som er opptatt av mangfold og likestilling. Vi er et IT-selskap på Innlandet, og ønsker å legge mer til rette for kvinner i tech-miljøet.

Ringevikarer i påsken

To unge ringevikarer fikk oppleve hvordan det er å være på den andre siden av telefonrøret og dele ut millioner til heldige vinnere av Supertrekning i Lotto på påskeaften. Se hvordan det gikk her

Fra Kundeservice til AI-trener

Espen har bakgrunn fra spilldesign og jobber på Kundeservice. I det siste har vi hatt pilotprosjekt på "chatboten Ada" hvor Espen har fått muligheten til å bli en AI-trener.

Mangfold i Mjøsregionen

Muligheter Med Mangfold i Mjøsregionen er et spennende samarbeidsprosjekt mellom ulike aktører i Mjøsregionen for å fremme likestilling og mangfold i virksomhetene. Initiativet kommer fra Norsk Tipping, og det er vi stolte av.


Nyheter