lottovinnerhistorie

Ble Lotto-millionær på en søndag: - Jøss, så koselig!

Ei dame fra Sandefjord ble trukket ut som den siste millionvinneren i 7 på rad.

7 PÅ RAD: Nina Rundsveen og Pernille Storholm Skaret spratt konfettien for de sju Lotto-spillerne som vant 1 million kroner i kampanjen 7 på rad.Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretForfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:4. november 2018Endret:2. januar 2023

Denne uka spiller vi 7 på rad! Det betyr at vi har trukket ut en ny Lotto-millionær hver dag fra 29. oktober til og med 4. november. Det eneste du måtte gjøre for å være med i trekninga, var å ha en gyldig lotto-kupong i denne perioden.

Spill Lotto - lørdag er det rundt 14 millioner kroner i potten!

Sjokkert og glad

Den sjuende og siste Lotto-spilleren som vant 1 million kroner i 7 på rad ble ei dame fra Sandefjord. Hun ble både sjokkert og glad da hun fikk Telefonen fra Hamar søndag kveld.

- Er du helt sikker på at dette stemmer? Jøss! Det er i så fall kjempekoselig, sa hun fornøyd.

Feiringen tar den nybakte millionæren senere.

- Dette blir en rolig søndagskveld, sa kvinnen fra Sandefjord, vel vitende om at hun nå er 1 million kroner rikere.

Vi gratulerer!

Les mer om de tidligere 7 på rad-vinnerne:

Ny sykkel til Eidsvoll

I kampanjen 7 på rad har du også hatt muligheten til å bli trukket ut til å være med på telefon i vår daglige livesending på Facebook. De heldige har fått sjansen til å spille om inntil 100.000 kroner.

Den heldige lørdag 3. november ble Øystein Frilseth fra Eidsvoll. Han valgte kule nummer 4 - og der lå det 50.000 kroner.

- Du verden! Dette var ikke dårlig! Helt ufattelig! Nå blir det kanskje en ny sykkel til sommeren, sa han i direktesendinga. 

Selv om kampanjen 7 på rad nå er over, jobber vi i Norsk Tipping med å gi drømmen en sjanse hver eneste dag. Om du spiller Lotto nå, er du med i trekninga av rundt 14 millioner kroner kommende lørdag. Lykke til!

Spill Lotto her!

(Vinnersannsynlighet for den daglige milliontrekningen: ca. 1:16 mill. per rekke. Vinnersannsynlighet for konkurransen i direktesendingen på Facebook: 1:antall deltakere. Vinnersannsynlighet for den ordinære Lotto-trekningen er 1:ca. 5,4 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler