fantasy

Eliteserien-manager: Disse spillerne må du ha

Fantasylosen har sett nærmere på Eliteserien-manager.

Forfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:3. april 2023

Her får du Fantasylosen sin Scout Picks for det store sesongspillet «Eliteserien-manager». Om du trenger en nærmere innføring i spillet, så anbefaler vi å lese «Norsk Tipping Sesongspill Innføring».

Sett opp lag her.

Keeper

Christiansen (LSK) 5.5M

Christiansen er et godt alternativ på keeper-plassen, som man kan la stå i mål hele sesongen, kombinert med en billig keeper som «stallfyll». Christiansen spilte alle minutter forrige sesong, og holdt buret rent hele ni ganger. Han scoret også ett mål!

Forsvar

Dragsnes (LSK) 6.0M

Offensiv vingback med fem mål og fire målgivende for Lillestrøm forrige sesong. Spilte samtlige minutter, og gode muligheter for rent bur.

Cornic (RBK) 6.5M

Offensiv vingback med tre mål og to målgivende, på bare 922 minutter, for Rosenborg forrige sesong. Gode muligheter for rent bur i tillegg.

Linnes (MFK) 6.5M

Offensiv vingback med fire mål og fem målgivende for Molde forrige sesong. Gode muligheter for rent bur i tillegg.

Midtbane

Wolff Eikrem (MFK) 10.5M

Midtbanespiller som mest sannsynlig kommer til å spille på topp sammen med Berisha eller Brynhildsen. Forrige sesong ble det ikke så mange minutter, men seks mål og ni målgivende på de 1178 minutter totalt. Vært god i oppkjøringen, og tar mest sannsynlig straffer.

Pellegrino (B/G) 11.5M VISEKAPTEIN

Pellegrino var den spilleren med flest poeng i forrige sesong. Utrolige 25 mål og elleve målgivende på 1870 minutter. Kapteinsemne i runde 1, men bortekamp mot Sarpsborg 08 blir ingen enkel oppgave for Bodø Glimt.

Vetlesen (B/G) 10.5M

Vetlesen har sett bra ut i oppkjøringen og virkelig funnet formen de siste kampene. Ett mål og seks målgivende i mars. Vetlesen endte med 16 mål og fjorten målgivende forrige sesong.

Al-Saed (SAN) 5.5M

Al-Saed er en liten joker vi har tro på fra Sandefjord til en fin pris 5.5M. Ung, hurtig kant, som har mål og målgivende i seg.

Angrep

Lehne Olsen (LSK) 9.5M KAPTEIN

Lehne Olsen noterte seg for fem mål og en målgivende på de 885 minuttene han spilte etter at han kom til Lillestrøm i fjor høst. Tar straffer. Det er mange i denne troppen som er aktuelle kapteinsvalg, men med hjemmekamp mot Strømsgodset, går vi for Lehne Olsen som kaptein Runde 1.

Finne (BRA) 8.5M

Brann gikk til topps i OBOS-ligaen i fjor med god margin, og vi tror de kommer til å gjøre det bra i Eliteserien i år. Finne med 16 mål og seks målgivende i OBOS i fjor, og er mest trolig førstevalg på straffer.

Bakenga (STA) 6.0M

Bakenga er tilbake etter ett mislykket opphold i Japan, topp motivert og i form. Har god historikk fra Eliteserien tidligere. Mest sannsynlig førstevalg på straffer. Bakenga til 6.0M tror vi er et «røverkjøp».

Innbyttere

Jendal (HAK) 4.0M

«Stallfyll» til 4.0M på keeperplassen. Er nok andrekeeper i HamKam nå, bak Sandberg, så får nok ikke spille så mye. Men, uansett tenkt som «stallfyll» i denne troppen.

J.Moe (AFK) 4.5M

Jeppe Moe er et godt alternativ i forsvaret til kun 4.5M. Målfarlig på dødballer og kan også ta frispark, så her er det stor sjanse for noen mål og målgivende.

S.Opsahl (TIL) 6.5M

Sakarias Opsahl leverte bra med poeng forrige sesong. Tre mål og syv målgivende. Er i rekka på å ta alle dødballer, og det blir kanskje flere dødballer på han denne sesongen. Scoret på frispark i oppkjøringen.

A. Melgalvis (HAK) 4.5

Blir nok ikke mange rent bur på HamKam denne sesongen, men Melgalvis til 4.5M er en fin pris. Fire mål og fem målgivende for den offensive wing-backen forrige sesong.

Totalt: 106 M

Budsjett 106 M

Maks 3 spillere fra hvert lag

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler