eurojackpot

Eurojackpot-toget fortsetter med ukens andre trekning

Det er verdt å minne om: Selv om Eurojackpot nå har fått trekning også på tirsdager, fortsetter de vante fredagstrekningene. I kveld er det over 200 millioner kroner i potten. 

TELEFONEN FRA HAMAR: Har du spilt Eurojackpot og det ringer fra 625 60 000 i kveld, kan vi love at det ikke dreier seg om en aprilsnarr.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:1. april 2022Endret:3. januar 2023

For tre dager siden ble den aller første tirsdagstrekningen i Eurojackpot avholdt. Framover blir det altså to ukentlige trekninger - tirsdager og fredager. 

Ingen tok 1. premiepotten tirsdag, noe som betyr at potten vokste til ca. 209 millioner kroner før kveldens trekning. 

Eurojackpot har spillefrist kl. 19.00 fredag og tirsdag

Flere norske vinnere

Selv om det ikke ble noen storvinnere, fikk vi flere norske vinnere med pene utbetalinger tirsdag. En mann fra Troms og Finnmark, samt en kvinne fra Trøndelag, sikret seg begge 3. premie - og fikk over 500 000 kroner hver inn på konto. 

– Oi, det var supert. Pengene skal nok gå til en god ferie. Og så har vi nettopp kjøpt hus, så det passer jammen godt der også, sa trønderkvinnen da Norsk Tipping ringte. 

I tillegg ble det som vanlig delt ut en nasjonal millionpremie. Denne gangen ble den delt mellom ti spillere (100 000 kroner hver) i en andelsbank

LES OGSÅ: Nå kan du spille Eurojackpot også på tirsdagerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.436,2 mill. ga søvnproblemer

Å vinne premier i hundretusenkronersklassen medfører selvsagt god stemning for de heldige. Samtidig er Eurojackpot spillet med de høye premiene - og da som oftest i hundremillionersklassen. Selv om vinnersjansen for toppremie sier mye om hvor vanskelig det er å treffe 5+2 rette, er det faktisk noen som opplever det. Og da snakker vi ofte om et nisifret vinnerbeløp. 

Sist gang det skjedde var fredag 18. mars. Da vant en kvinne fra Østlandet utrolige 436,2 millioner kroner. Premien er den fjerde høyeste utbetalingen fra Norsk Tipping noensinne.

– Jeg tror jeg må sette meg ned litt nå, sa en skjelven vinner da hun svarte Telefonen fra Hamar litt etter klokken 22 på fredagskvelden. 

Vinneren understreket at hun ønsket å bruke deler av premiesummen til å hjelpe de som står henne nær. 

Da vi snakket med henne noen dager senere, hadde det hele fortsatt ikke sunket helt inn. 

– Det er fortsatt surrealistisk. Jeg har ikke sovet så godt disse nettene, det blir en del grubling. Kanskje har det ikke gått helt opp for meg ennå. Men jeg har det bra, og er takknemlig for at jeg får muligheten til å hjelpe så mange, gjentok hun. 

Eurojackpot har spillefrist kl. 19.00 fredag og tirsdag 

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler