fantasy

– City og Haaland det som gjelder denne helgen også

Fantasylosen har sine anbefalinger for den kommende helga klare.

SETT OPP DITT LAG: Lørdag klokken 16.00 er det alltid innleveringsfrist på turneringen "hovedrunden" fra Premier League.
Forfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:11. mai 2023

Her følger Fantasylosens anbefalinger for helgas turnering.

·      Åtte kamper

·      Elleve spillere

·      Budsjett 109M

·      Innkjøp 50 Kr / 250 Kr

Garantert premiepott: 20 000 kr / 10 000 kr (potten øker om antall påmeldte lag overstiger garantert premiepott)

Rundens lag:

Manchester City

Manchester City har scoret 22 mål på sine siste syv ligakamper. Denne runden spiller de borte mot et Everton-lag som i sine to siste hjemme kamper slapp inn fire mål mot Newcastle og tre mål mot Fulham, og selv om de imponerte mot Brighton forrige runde kunne de fint sluppet inn mye mer enn ett mål. Manchester City må vinne for å legge press på Arsenal.

Kaptein:

Erling Haaland (14.9M)

Haaland har 35 mål og åtte målgivende i Premier League denne sesongen. I de siste seks ligakampene har han scoret syv mål, bidratt med to målgivende pasninger og syv skudd på mål. Han burde scoret i forrige kamp mot Leeds, og vi tviler på at han gir bort straffen igjen slik han gjorde forrige runde.

Visekaptein:

Kevin De Bruyne (14M)

Scoret Manchester City sitt eneste mål borte mot Real Madrid i midtuken. Han er en av verdens beste midtbanespillere som bidrar med både mål og målgivende nesten hver kamp. I ligaen har han syv mål og 18 målgivende. Om han ikke skulle starte er vi godt dekket av sikkerhetsnettet.

Alternativ kaptein:

Julian Alvarez (13.1M)

Vi får ikke lagoppstillingen til Manchester City før fristen, så tror ikke mange vil gå for Alvarez siden han ikke har noe sikkerhetsnett. Spilte ikke mot Real Madrid, men har startet tre strake kamper i ligaen. Står med hele åtte mål og tre målgivende med begrenset spilletid denne sesongen, kan også ta straffe om Haaland ikke er på banen.  

Se opp for:

Aleksandar Mitrovic (9.5M)

Etter åtte kamper suspensjon er Mitrovic tilbake for Fulham. Bør bli en god tilbakekomst da han nå skal opp mot ligaens dårligste lag, nemlig Southampton. Med Wilson og Willian i god form som kan mate den store serberen med baller tror vi han kan straffe Southampton her i comebacket.

Rundens langskudd:

Evan Ferguson (7.4M)

Synes unggutten så meget frisk ut da han kom inn i pausen mot Everton med blant annet to skudd på mål. Stor og sterk spiss som er vanskelig og stoppe, men en meget tøff kamp borte mot Arsenal denne runden. Han står med fire mål og to målgivende på kun 640 minutter spilt denne sesongen. Har Enciso på sikkerhetsnettet om Ferguson ikke skulle starte.

Rundens par:

Bryan Mbeumo (9.6M) og Ivan Toney (10.1M)

Brentford har møtt West Ham tre ganger i ligaen og vunnet alle siden opprykket i 2021. På de tre kampene står Toney med to mål og to målgivende, mens Mbeumo står med to mål og en målgivende. Disse virker å trives mot West Ham, og det er ofte de som kombinerer. Denne sesongen står de totalt med 26 mål og 12 målgivende.

Billig forsvar:

David Raya (8.0M) og Ben Mee (7.8M)

Vi har troen på Brentford her hjemme mot et West Ham lag som kanskje vil prioritere semifinalen i ECL torsdag kveld, siden de er relativt trygge i ligaen nå. Raya snitter over fire redninger per kamp, mens Mee har scoret tre mål denne sesong. Så her kan det bli poeng selv om de ikke holder nullen.

Merk: Fristen for hovedrunden denne runden er lørdag klokken 16.00. Det betyr at vi får se lagoppstillingene til ti lag. Disse lagene er Aston Villa, Spurs, Chelsea, Nottingham Forest, Crystal Palace, Bournemouth, Manchester United, Wolves, Southampton og Fulham.

Om du har en spiller på laget som ikke spiller, får du inn en reserve med «Sikkerhetsnett». Les mer om Sikkerhetsnett i vår artikkel Hovedrunden Strategi.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler