fantasy

Fantasylosen har sitt tips klart: – Kane og Son er rundens duo

Fantasylosen har sett nærmere på den kommende Premier League-helga.

TIPS KLART: Fantasylosen har sitt tips for helgens Premier League-runde klart.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:17. mars 2023

I denne artikkelen får du Fantasylosen sine tips for Fantasy-turneringen på Norsk Tipping som heter «Lørdag Spesial». Denne artikkelen er skrevet av vårt team med meget rutinerte fantasy-spillere, les om deres meritter her.

Nå er det runde 28 som står får tur, og her får du får: Kapteiner, se opp for, rundens langskudd, rundens par, og billig forsvar.

·      Fem kamper

·      Elleve spillere

·      Budsjett 105M

·      Innkjøp 50 Kr / 250 Kr

·      Garantert premiepott: 2 500 kr / 5 000 kr (potten øker om antall påmeldte lag overstiger garantert premiepott)

Merk: I denne turneringen kan man ha maks fire spillere fra hver klubb, noe som er ulikt den vanlige turneringen «Hovedrunden», der man kan ha maks tre spillere fra hver klubb. Vi får lagoppstillingen til Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Leicester, Southampton, Spurs, Wolves og Leeds før fristen som er lørdag klokken 16.00.

Om du har en spiller på laget som ikke spiller, får du inn en reserve med «Sikkerhetsnett». Les mer om Sikkerhetsnett i vår artikkel Hovedrunden Strategi.

Sett opp ditt lag her.

Rundens lag:

Chelsea

Chelsea har nå tre strake seiere i alle turneringer i løpet av en uke. Vi tror dette kan ha vært vendepunktet for Graham Potter sitt lag denne sesongen. Ble en sterk 3-1-seier borte mot Leicester i forrige runde, og nå er det Everton som venter hjemme på Stamford Bridge. Everton har sluppet inn minst to mål per kamp de siste fem bortekampene, sist var borte mot Nottingham Forest. Tror Chelsea fortsetter seiersrekken og vinner komfortabelt denne runden.

Kaptein:

Kai Havertz (12.7M)

Havertz er straffetaker for Chelsea etter at Jorginho dro fra klubben. Har nå scoret i to kamper på rad mot henholdsvis Dortmund og Leicester. Spiller som regel hele kampen og spiller spiss i virkeligheten selv om han er midtbanespiller i denne turneringen.

Visekaptein:

Ben Chilwell (11.0M)

På de tre siste kampene har han to rene bur, en scoring og en målgivende. Han har skapt flere store sjanser på sine presise cornere og dødballer. Totalt denne sesongen har han totalt to mål og tre målgivende. Når han nå spiller vingback i en 3-4-3 formasjon er han ofte nærme motstanderen sin 16-meter, noe som øker sjansene for mål og målgivende.

Alternativ kaptein:

Mykhaylo Mudryk (11.8M)

Her går vi for en spiller som vi tror får mye poeng, men som sannsynligvis ikke kommer til å være valgt av så mange. Med såpass mange gode alternativer fra Chelsea er det ikke sikkert at mange vil gå for Mudryk. Han startet Chelsea-karrieren med et friskt innhopp mot Liverpool, men så stoppet det litt opp. I forrige runde mot Leicester fikk han sitt første målpoeng i Premier League med en målgivende, samt at han fikk et mål annullert. Kanskje det løsner for ukraineren nå og da kan det bli både mål og målgivende mot Everton.      

Se opp for:

Phil Billing (7.6M)

Har nå scoring i to kamper på rad mot henholdsvis Arsenal og Liverpool. Totalt har han seks mål, en målgivende og syv skudd på mål denne sesongen. Tar direkte frispark for Bournemouth som bør ha poeng nå borte mot Aston Villa for å unngå nedrykk.

Rundens langskudd:

Rodrigo (9.0M)

Leeds sin toppscorer med ti mål denne sesongen. Han har mistet de siste seks kampene med skade, men kom inn fra benken i forrige mot Brighton. Tror han starter, men om ikke har vi Bamford og Gnonto på sikkerhetsnett. Leeds er på desperat poengjakt og møter Wolves borte denne runden. Rodrigo scoret mot ulvene i det motsatte oppgjøret tidligere denne sesongen, samt i begge kampene mot de forrige sesong.

Rundens par:

Harry Kane (11.1M) og Heung-Min Son (10.3M)

Kane har en fantastisk sesong med 20 mål og seks målgivende. Han spiller alltid hele kampen og tar straffer. Son hadde en av sine beste kamper denne sesongen forrige runde, noe som kan ha sammenheng med at den mer defensive Ben Davies spilte vingback istedenfor Perisic. Dette paret har kombinert flest mål i Premier League historien med 37 totalt. De møter nå et Southampton-lag som har flere dager mindre hvile siden de spilte onsdag kveld mot Brentford, der de tapte 0-2.

Billig forsvar:

Neto (6.2M) og Marcos Senesi (5.2M)

Vi går for et veldig billig forsvar denne runden med Bournemouth. De klarte å holde buret rent mot Liverpool, og nå er det Aston Villa som venter. Neto har denne sesongen et snitt på 3,56 redninger per kamp. Senesi er en farlig mann offensivt også. Han har scoret to mål på de siste fem kampene, og han var nære mot Liverpool. Vi satser på et rent bur, men disse to kan også gi oss poeng ved redninger og mål. Bournemouth vant det motsatte oppgjøret 2-0 tidligere denne sesongen.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler