fantasysport

Frist i dag kl. 15.30: – Dette bør du gjøre i Fantasy før mellomrunden

Norsk Tippings håndballekspert Hanna Oftedal Sagosen gir deg noen tips før mellomrunden i håndball-VM starter i ettermiddag. Frist for å endre på laget er klokken 15.30 onsdag.

MELLOMRUNDE: I ettermiddag starter mellomrunden i VM. Magnus Abelvik Rød og Norge spiller første kamp i mellomrunden torsdag.Stian Lysberg Solum / NTBStian Lysberg Solum
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:18. januar 2023

Allerede i ettermiddag starter mellomrunden i VM. Frist for å gjøre endringer på VM-laget ditt er klokken 15.30.

Sett opp ditt Fantasy-lag her

– Jeg tenker det er lurt å velge noen spillere som selvsagt til nå har sanket mye poeng, men at man også har en tanke på at det til nå har vært mange kamper hvor de beste lagene har rullert mye og poengene vært jevnt fordelt. Jeg ville derfor valgt de spillerne som trolig tar laget sitt til kvartfinalene og som har en dominerende rolle på sitt lag, sier Hanna Oftedal Sagosen.

– Ravensbergen har imponert stort

Før mesterskapet var hun litt usikker på Danmarks Mathias Gidsel ettersom han var skadet før VM. Men han er én av flere som har overrasket Oftedal Sagosen.

– Jeg synes Gidsel på Danmark har imponert. Jeg var litt usikker på hvordan formen hans skulle være før mesterskapet, men han har vist seg som den toppspilleren han er. Nå skal det sies at Danmark har hatt den desidert letteste gruppa og det blir spennende å se på kreftene og disponeringen deres utover mesterskapet. Jeg må oss si at Nederland sin målvakt, Ravensbergen har imponert stor og faktisk ligger helt på topp på listene i Fantasy. Det blir spennende å se om han holder samme nivå videre i mellomrunden, da Nederland fort kan begynne å gå litt tomme. Kan være et godt valgt fordi han er blant de billigere keeperne. Montenegro har også 2x Vojovic som har sanket mye poeng. Jeg tror det å velge spillere som er i god flyt fra gruppespillet også blir viktig å velge videre, men med en tanke i bakhodet at motstanden begynner å bli tøffere!

– Ufortjent få poeng

Det er også noen spillere Norsk Tippings VM-ekspert hadde forventinger til, men som foreløpig ikke har hanket inn så mange poeng. 

Sett opp ditt Fantasy-lag her

– Jeg hadde trodd at målvakt Hallgrimsson ville hatt en større rolle på det Islandske laget. Det viser seg at han har blitt et ganske klart andrevalg. Når vi snakker om Island synes jeg også Omar Magnusson har tatt færre poeng enn forventet, men jeg tror likevel han vil spille en viktig rolle for Island hvis de skal karre seg til en kvartfinale. Jeg synes også Luc Steins har fått ufortjent lite poeng, men taper på at assist ikke telles. Han er hele motoren det nederlandske laget og deres desidert viktigste spiller. Han hadde fortjent noen flere poeng. Det skal også påpekes at Dika Mem for Frankrike har vært på tribunen de to siste kampene. Han sliter med en strekk i magen, men jeg vil tro han kommer tilbake i troppen snart og vil spille en viktig rolle for Frankrike, sier Hanna.

 Vinnersannsynlighet 1: antall deltagelser

 

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler