fantasysport

– Det er Arsenal som gjelder denne runden

SETT OPP DITT LAG: Lørdag klokken 16.00 er det alltid innleveringsfrist på turneringen "hovedrunden" fra Premier League.

Fantasylosen har sine tips for den kommende Premier League-runden klare.

Forfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:2. mars 2023

I denne artikkelen får du Fantasylosen sine tips for Fantasy-turneringen hos Norsk Tipping som heter hovedrunden. Denne artikkelen er skrevet av vårt team med meget rutinerte fantasy-spillere, les om deres meritter her.

Nå er det runde 26 som står får tur, og her får du får: Kapteiner, se opp for, rundens langskudd, rundens par, og billig forsvar.

  • Åtte kamper

  • Elleve spillere

  • Budsjett 105M

  • Innkjøp 25 Kr / 200 Kr

  • Garantert premiepott: 5 000 kr / 10 000 kr (potten øker om antall påmeldte lag overstiger garantert premiepott)

Sett opp ditt lag i hovedrunden her.

Rundens lag:

Arsenal

Seiler opp som det soleklart beste laget denne runden. Serielederne spiller hjemme mot et av de svakeste lagene i ligaen, nemlig Bournemouth som forrige runde ble rundspilt og slapp inn fire mål mot Manchester City. Denne sesongen har Arsenal scoret i snitt 2,45 mål per hjemmekamp, så hjemme på Emirates mot et såpass svakt lag forventer vi minst tre mål fra «The Gunners». Inne på Oddsen hos Norsk Tipping kan vi se at Arsenal er de soleklart største favorittene til å vinne av lagene som er med i turneringen.

Kaptein:

Bukayo Saka (14.4M)

Denne sesongen står han med totalt ni mål og ti målgivende. Han spiller alltid hele kampen og er førstevalg på straffer, noe som er en stor fordel i Fantasy. Har vist god form etter VM og står med fem mål, tre målgivende og seks skudd på mål på de siste ti kampene spilt. Sjelden han går av banen uten minst et målpoeng, men han har kun fått tosifret antall fantasypoeng i en kamp denne sesongen. Vi tror dette er runden vi ser det igjen når en av sesongens letteste kamper står for tur. 

Visekaptein:

Solly March (10.1M)

Denne runden ser vi ikke til rundens lag når vi skal finne vår visekaptein. Brighton-spilleren Solly March har virkelig verdt i fyr og flamme i andre halvdel av denne sesongen. Etter VM står han med fem mål, to målgivende, fire skudd på mål og tre rene bur på åtte kamper spilt. Dette gjør at han snitter 7,75 fantasypoeng per kamp siden VM. Han er listet som forsvarsspiller i denne turneringen, men spiller ute av posisjon som ving og tar en del dødballer. Denne runden spiller de hjemme mot West Ham og March har gode muligheter for flere målpoeng her. Han er i skrivende stund tvilsom med en liten smell, men her får vi lagoppstillinger før fristen så vi har tid til å reagere om han ikke starter.

Alternativ kaptein:

Evan Ferguson (10.4M)

Her går vi for en spiller som kan overraske og få mye poeng, men som mest sannsynlig ikke kommer til å være valgt av så mange. De fleste går nok helst for spillere som March, Mitoma og Mac Allister om de velger noen fra Brighton. Da kan man skille seg ut med Evan Ferguson. Han har et veldig bra snitt denne sesongen med tre mål og to målgivende på kun 307 minutter spilt. Var tilbake fra start igjen forrige Premier League runde der han registrerte to skudd på mål, og tirsdag kveld denne uken ble det nettkjenning i FA cupen.

Se opp for:

Oleksandr Zinchenko (11.2M)

Ukraineren står med én scoring og fire skudd på mål etter VM, noe som er helt i toppen for forsvarsspillere. Er ofte høyt i banen når Arsenal er i angrep, noe som gir mening siden han spiller midtbane for landslaget. Hjemme mot Bournemouth ser vi det som veldig sannsynlig at han får rent bur og det bør komme nok sjanser for målpoeng også. 

Rundens langskudd:

John McGinn (8.8M)

Har ikke spilt veldig mye under Unai Emery grunnet skade, men har startet og spilt hele kampen de to siste rundene. Totalt har skotten startet fem kamper med Emery som manager, og det har resultert i fire målgivende og to skudd på mål. Nå skal de møte Crystal Palace hjemme på Villa Park i en kamp de er favoritter til å vinne.

Rundens par:

Jarrod Bowen (7.4M) og Danny Ings (7.0M)

Det løsnet endelig for West Ham i forrige runde da de scoret fire mål mot Nottingham Forest. Det var Ings sin første kamp fra start etter overgangen til West Ham og det resulterte i to mål. Han er nok førstevalget på straffer for West Ham nå. Bowen sto får den målgivende pasningen på det ene målet til Ings. Han har nå totalt fire mål og fem målgivende denne sesongen der de fleste har kommet etter VM.

Billig forsvar:

Junior Firpo (4.6M) og Illan Meslier (5.8M)

Her går vi for den grisebillige varianten med defensivt fra Leeds. De spiller borte mot et Chelsea-lag som akkurat nå ikke makter å finne veien til nettmaskene. I februar scoret Chelsea kun et mål på fem spilte kamper i alle turneringer. Leeds på sin side fikk et rent bur og en livsviktig trepoenger mot Southampton forrige runde. Målscorer i den kampen var nettopp Firpo, som også scoret i FA-cupen for cirka en måned siden. Meslier snitter denne sesongen tre redninger per kamp. Viktig å sjekke lagoppstillingene før fristen her siden Firpo er den billigste på Leeds og ikke har noe sikkerhetsnett.

Merk: Fristen for hovedrunden er kampstart til første kamp i turneringen som denne runden er lørdag klokken 16.00. Det betyr at denne runden får vi se lagoppstillingene til ti lag. Disse lagene er Arsenal, Bournemouth, Aston Villa, Crystal Palace, Brighton, West Ham, Chelsea, Leeds, Wolves og Spurs.

Om du har en spiller på laget som ikke spiller, får du inn en reserve med «Sikkerhetsnett». Les mer om Sikkerhetsnett i vår artikkel Hovedrunden Strategi.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler