fantasy

– United tilbake på vinnersporet

SETT OPP DITT LAG: Lørdag klokken 16.00 er det alltid innleveringsfrist på turneringen "hovedrunden" fra Premier League.

Fantasylosen har sett nærmere på gameweek 27 i Premier League.

Forfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:9. mars 2023

I denne artikkelen får du Fantasylosen sine tips for Fantasy-turneringen hovedrunden. Denne artikkelen er skrevet av vårt team med meget rutinerte fantasy-spillere, les om deres meritter her.

Nå er det runde 27 som står får tur, og her får du får: Kapteiner, se opp for, rundens langskudd, rundens par, og billig forsvar.

Her kan du sette opp ditt lag.

  • Ni kamper

  • Elleve spillere

  • Budsjett 111M

  • Innkjøp 50 Kr / 250 Kr

  • Garantert premiepott: 10 000 kr / 20 000 kr (potten øker om antall påmeldte lag overstiger garantert premiepott)

Merk: Fristen for hovedrunden er kampstart til første kamp i turneringen som denne runden er lørdag klokken 16.00. Det betyr at denne runden får vi se lagoppstillingene til åtte lag. Disse lagene er Everton, Brentford, Leeds, Brighton, Leicester, Chelsea, Tottenham, Nottingham Forest.

Om du har en spiller på laget som ikke spiller, får du inn en reserve med «Sikkerhetsnett». Les mer om Sikkerhetsnett i vår artikkel Hovedrunden Strategi.

Rundens lag:

Manchester United

Denne runden går vi for at Manchester United slår tilbake etter ydmykelsen på Anfield forrige runde. De er nødt til å slå tilbake nå foran hjemmefansen når de møter Southampton på Old Trafford. På hjemmebane har de scoret 24 mål på 12 kamper denne sesongen. Det er et bedre snitt enn det Arsenal og Manchester City har på bortebane, som er de andre kandidatene til rundens lag i denne turneringen. Ikke mange sesonger siden Manchester United vant 9-0 mot «The Saints» her på Old Trafford, så vi satser på en lignende kamp nå.

Kaptein:

Marcus Rashford (14.2M)

Etter VM-pausen har Rashford scoret ti mål på elleve kamper i Premier League. Han har kun gått av banen i en ligakamp uten nettkjenning. Har totalt 25 mål og seks målgivende denne sesongen i alle turneringer. Om hjemmelaget skal slå tilbake etter forrige runde er det viktig at Rashford fortsetter den fantastiske formen han har vist de siste månedene. 

Visekaptein:

Bruno Fernandes (13.5M)

Etter VM og at Cristiano Ronaldo forlot klubben har Bruno Fernandes funnet tilbake til god form når det gjelder målpoeng. Har på elleve kamper registrert tre mål, fem målgivende og seks skudd på mål i Premier League. Han tar straffer og spiller alltid hele kampen, noe som er en fordel i Fantasy.

Alternativ kaptein:

Kai Havertz (10.8M)

Her går vi for en spiller som kan overraske og få mye poeng, men som mest sannsynlig ikke kommer til å være valgt av så mange. Vi fikk bekreftet denne uken at Havertz er straffetaker for Chelsea etter at Jorginho dro fra klubben. Chelsea spilte en av sine beste kamper under Potter da de slo ut Dortmund i Champions League i midtuken, og vi tror dette kan være vendepunktet for de og da kan de vinne stort mot Leicester denne runden. Havertz er midtbanespiller i denne turneringen, men spiller som spiss in virkeligheten.

Se opp for:

Reece James (8.5M)

I nevnte kamp mot Dortmund stilte Potter i en 3-4-3 formasjon med James som høyre vingback. Vi tror han fortsetter med det og da blir James et mye mer attraktivt alternativ for Fantasy. Han tar det meste av dødballer og Potter sa i intervjuet etter kampen i midtuken at det sto mellom Havertz og Reece James om å ta straffen. Det er kun Newcastle som har sluppet inn færre mål enn Chelsea denne sesongen, så tror det er gode muligheter for både rent bur og målpoeng for James her mot Leicester. 

Rundens langskudd:

Brennan Johnson (6.7M)

Det ble to scoringer for Brennan Johnson forrige runde. Det betyr at han etter VM-pausen står med fem mål, to målgivende og seks skudd på mål etter ti kamper spilt. Han spiller ute av posisjon som spiss og tar straffer for Nottingham Forest. Møter nå et Spurs-lag som er meget ustabile om dagen med skadeproblemer på nøkkelspillere, så ikke umulig at Johnson får nok sjanser til å score her på Tottenham Hotspur Stadium.

Rundens par:

Alexis Mac Allister (11M) og Solly March (9.7M)

Må nesten ha med noe Brighton på hovedrunden denne runden. March står med fem mål, to målgivende, fem skudd på mål og fire rene bur på ni kamper spilt etter VM. Det er et snitt på 7,61 fantasypoeng per kamp. Mac Allister har de siste tre kampene etter Lallana ble skadet spilt høyere opp i banen. Det har resultert i et mål, en målgivende og seks skudd på mål for argentineren. Mac Allister tar straffer, mens begge gutta i rundens par tar andre dødballer som cornere og frispark.

Billig forsvar:

Ben Mee (7.6M) og Ethan Pinnock (7.3M)

Brentford spiller denne runden borte mot Everton. Begge disse midtstopperne har vist denne sesongen at de er målfarlige. Pinnock scoret mot Fulham forrige runde, mens Mee står med hele tre mål og en målgivende. Everton er denne sesongen det dårligste offensive laget og scorer i snitt 0,73 mål per kamp etter 26 kamper spilt. Så bør være gode muligheter for et rent bur her for en billig penge.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler