fantasy

– Haaland slår nye rekorder

Fantasylosen har sett nærmere på den kommende Premier League-helga. Erling Haaland er selvskreven som kaptein.

25 000: Hovedrunden i Premier League har innleveringsfrist klokken 16.00 lørdag.
Forfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:28. april 2023

Her følger Fantasylosens anbefalinger for helgas turnering.

  • Syv kamper

  • Elleve spillere

  • Budsjett 111M

  • Innkjøp 50 Kr / 250 Kr

Garantert premiepott: 25 000 kr / 10 000 kr (potten øker om antall påmeldte lag overstiger garantert premiepott).

Anbefalinger

Rundens lag:

Manchester City

Manchester City festet grepet om seriegullet og smadret Arsenal tidligere denne uken. De vant 4-1, men kunne fort vunnet mye mer. De har nå scoret 15 mål på sine siste fire ligakamper. Nå skal de spille borte mot Fulham, en kamp de må vinne for å legge press på Arsenal.

Kaptein:

Erling Haaland (14.9M)

Haaland har scoret 33 mål i Premier League, kun ett mål unna Shearer og Cole sin rekord. Vi tror han vil klare dette allerede denne helgen mot Fulham, selv om han kun spiller en omgang. I de siste tre ligakampene har han scoret fem mål, bidratt med to målgivende pasninger og fire skudd på mål. Han vil fortsatt ta straffer i ligaen, selv om Mahrez tok en straffe med Haaland på banen i FA-cupen.

Visekaptein:

Kevin De Bruyne (13.8M)

De Bruyne var veldig god mot Arsenal og det endte med to mål og en målgivende pasning for belgieren. På sine fire siste kamper i ligaen har han scoret tre mål og gitt fem målgivende pasninger. Gikk av med en liten føling mot Arsenal, men her har vi uansett gode erstattere på sikkerhetsnett. Han tar de fleste dødballene for Manchester City.

Alternativ kaptein:

Riyad Mahrez (13.3M)

Det er mange gode valg fra Manchester City, så det er tvilsomt om mange vil satse på Mahrez. Vi tror likevel at han starter, og hvis ikke, har vi Grealish på sikkerhetsnett. I den forrige kampen Mahrez startet - FA-cupens semifinale forrige helg - scoret han tre mål og fullførte kampen. Tar muligens straffer om Haaland ikke er på banen.

Se opp for:

Jack Harrison (9.1M)

Leeds har to dagers ekstra hvile før sin bortekamp mot Bournemouth, noe som kan vise seg å være avgjørende i en travel og viktig periode. Bournemouth kan sikre sin plass i ligaen med seier mot Southampton på torsdag, noe som bør være en fordel for Leeds. Harrison tar dødballer og har denne sesongen fire mål og åtte målgivende.

Rundens langskudd:

Morgan Gibbs-White (7.5M)

Spiller borte mot et Brentford-lag som har sluppet inn syv mål på sine siste fem hjemmekamper. Med kniven på strupen bør Nottingham Forest finne veien til nettmaskene her. Gibbs-White har to mål, en målgivende og to skudd på mål på sine siste to kamper. Spiller som regel hele kampen og tar dødballer. Kan hende han nå er førstevalg på straffer da Johnson har bommet to denne sesongen, mens Gibbs-White scoret på straffe i forrige kamp. 

Rundens par:

Solly March (11.7M) og Kauro Mitoma (12.8M)

March er nå oppe i seks mål og ti målgivende denne sesongen, det er veldig gode tall for en som er listet som forsvar på dette spillet. Hjemme mot Wolves bør de også kunne holde nullen. Mitoma har ikke gitt noe målpoeng de siste tre kampene, men har fullført kampen og hatt to skudd på mål. Tror han vil levere igjen hjemme mot Wolves når Brighton må slå tilbake. 

Billig forsvar:

Alex Moreno (5.6M) og Emiliano Martínez (6.4M)

Aston Villa har vist seg som et solid defensivt lag i Premier League, og har holdt nullen i syv av sine ti siste kamper. Nå spiller de borte mot Manchester United og et viktig poeng her i en hektisk periode er at Aston Villa har to ekstra dager med hvile. Moreno er en offensiv back som kan gi oss mål eller målgivende, mens Martinez kan gi oss redningspoeng.

Merk: Fristen for hovedrunden denne runden er lørdag klokken 16.00. Det betyr at vi får se lagoppstillingene til fire lag. Disse lagene er Brentford, Nottingham Forest, Brighton, Wolves.

Om du har en spiller på laget som ikke spiller, får du inn en reserve med «Sikkerhetsnett». Les mer om Sikkerhetsnett i vår artikkel Hovedrunden Strategi.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler