fantasy

Fantasy: Hovedrunden med 50 000 i garantipott

Garantipotten til hovedrunden Premier League er økt til 50 000 kroner denne helga.

HOVEDRUNDEN: Det er 50 000 kroner i garantipotten til helgens hovedrunden.Illustrasjonsbilde: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergForfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:13. april 2023

De kommende helgene vil det være 50 000 kroner i garantipotten til hovedrunden i Premier League.

Spillfrist: Lørdag 16.00.

Åtte av rundens ti kamper er med i turningen. Tidligkampen lørdag og mandagskampen er de som ikke er med.

HOVEDRUNDEN: 50 000 kroner er i garantipotten denne helga.

Fantasylosens tips

Her følger Fantasylosens anbefalinger for helgas turnering. Denne artikkelen er skrevet av vårt team med meget rutinerte fantasy-spillere, les om deres meritter her.

  • Åtte kamper

  • Elleve spillere

  • Budsjett 112M

  • Innkjøp 50 Kr / 250 Kr

  • Garantert premiepott: 50 000 kr / 5 000 kr (potten øker om antall påmeldte lag overstiger garantert premiepott)

Rundens lag:

Manchester City

Manchester City har vist imponerende form den siste tiden, og det er ingen tvil om at de er rundens lag. De har scoret 24 mål på de fem siste kampene i ulike turneringer, inkludert tre mål mot selveste Bayern München i forrige uke, Nå venter en hjemmekamp mot Leicester, som for øyeblikket ligger nest sist på tabellen og anses som et svakere lag. Det er grunn til å forvente en storseier til Manchester City i denne kampen.

Kaptein:

Erling Haaland (15.6M)

Haaland har vært i fantastisk form den siste tiden og har scoret hele 12 mål på de siste fem kampene i alle turneringer. Det gjør at han nå har totalt 45 mål på 38 kamper spilt denne sesongen. Han er derfor et soleklart valg som kaptein denne runden.

Visekaptein:

Kevin de Bruyne (14.7M)

De Bruyne har også vært i god form for Manchester City med to mål og seks målgivende på de siste fem kampene. Han tar også de fleste dødballene for laget, bortsett fra straffer. Hvis han ikke starter, er Mahrez og Grealish gode å ha på sikkerhetsnettet.

Alternativ kaptein:

Gabriel Jesus (12.5M)

Her går vi for en spiller som kan få mye poeng, men som mest sannsynlig ikke kommer til å være valgt av så mange. Jesus er nå tilbake fra skade og det har gitt tre scoringer på to starter. Han har kun startet 16 kamper i ligaen denne sesongen, men står fortsatt med åtte mål og seks målgivende.

Se opp for:

James Ward-Prowse (9.3M)

Synes Southampton var gode i første omgangen mot Manchester City forrige runde, så vi gir dem gode muligheter hjemme mot Crystal Palace denne runden. De nye poengreglene gjør at en spiller som Ward-Prowse blir mer verdt da han alltid fullfører kampen, som nå gir ett ekstra poeng. Han har denne sesongen syv mål og to målgivende, tar i tillegg alt av dødballer.

Rundens langskudd:

Anthony Martial (11.8M)

Martial har kun startet seks kamper denne sesongen, men har likevel fire mål og to målgivende. Med Rashford ute med skade, tror vi at Martial kan få sjansen fra start mot Nottingham Forest. Har et veldig godt målsnitt, så får han nok minutter bør det bli scoring mot et skadeplaget hjemmelag.

Rundens par:

Kauro Mitoma (9,7M) og Alexis Mac Allister (9.6M)

Spiller borte mot et Chelsea-lag i krise som kanskje vil spare spillere til Champions League. Disse to burde ha kombinert to mål forrige runde. Mitoma scoret et mål assistert av Mac Allister, men det ble feilaktig annullert for hands. Senere skulle Mitoma hatt en soleklar straffe som Mac Allister hadde tatt og mest trolig scoret på. Satser på at disse to slår tilbake og kombinerer et par mål i denne runden.

Billig forsvar:

David Raya (7.8M) og Ben Mee (7.4M)

Tror Brentford holder nullen her borte mot et tannløst Wolverhampton lag. De nye poengreglene gjør at en keeper som Raya blir mer verdt, nå får han 0,5 poeng per redning. Han har flest redninger av alle keeperne med 125. Ben Mee står med tre mål denne sesongen. Brentford er veldig gode på dødballer, noe som gjør at Mee har høy måltrussel hver kamp.

Merk: Fristen for hovedrunden er kampstart til første kamp i turneringen som denne runden er lørdag klokken 16.00. Det betyr at denne runden får vi se lagoppstillingene til ti lag. Disse lagene er Chelsea, Brighton, Everton, Fulham, Southampton, Crystal Palace, Spurs, Bournemouth, Wolves, Brentford.

Om du har en spiller på laget som ikke spiller, får du inn en reserve med «Sikkerhetsnett». Les mer om Sikkerhetsnett i vår artikkel Hovedrunden Strategi.

 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler