fantasy

– Haaland det opplagte kapteinsvalget

Fantasylosen har sett nærmere på den kommende Premier League-runden.

SETT OPP DITT LAG: Lørdag klokken 16.00 er det alltid innleveringsfrist på turneringen "hovedrunden" fra Premier League.
Forfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:5. mai 2023

Her følger Fantasylosens anbefalinger for helgas turnering.

  • Sju kamper

  • Elleve spillere

  • Budsjett 109M

  • Innkjøp 50 Kr / 250 Kr

Garantert premiepott: 20 000 kr / 10 000 kr (potten øker om antall påmeldte lag overstiger garantert premiepott)

Rundens lag:

Manchester City

Manchester City har scoret 20 mål på sine siste seks ligakamper. Nå spiller de hjemme mot et Leeds lag som er i begredelig form og har sluppet inn 18 mål på sine siste fem kamper. Manchester City må vinne for å legge press på Arsenal, så her tror vi på storseier. Forrige gang disse møttes på Etihad vant de 7-0, og blir ikke overrasket om vi ser lignende siffer nå.

Kaptein:

Erling Haaland (15.6M)

Haaland har scoret 35 mål i Premier League og er dermed tidenes toppscorer i en Premier League sesong. I de siste fem ligakampene har han scoret syv mål, bidratt med to målgivende pasninger og fem skudd på mål. Han tar fortsatt straffer i ligaen. Her får vi lagoppstillingen før frist, så kan reagere om han ikke starter. Starter han, er han det opplagte kapteinsvalget.

Visekaptein:

Mohamed Salah (13.5M)

Totalt står Salah med 18 mål og åtte målgivende denne sesongen. Tar straffer og spiller som regel hele kampen. Spiller hjemme mot Brentford denne runden og på Anfield har egypteren scoret i syv strake kamper. Her må Liverpool ha tre poeng og vi tror Salah scorer i sin åttende hjemmekamp på rad.

Alternativ kaptein:

Callum Wilson (10M)

Tror ikke mange går for Wilson denne runden siden de spiller mot Arsenal på søndag, slik at vi ikke får lagoppstillingene før frist. Wilson var helt enorm i april og scoret hele åtte mål, i snitt scoret han ett mål per 39. minutt. Nå spiller han hjemme mot et Arsenal-lag som mest trolig er uten begge førstevalgene på midtstopper i Gabriel og Saliba.

Se opp for:

Kai Havertz (10.7M)

Havertz var tilbake mot Arsenal og fikk spille hele andre omgang der han registrerte to skudd på mål. Forventer at han denne runden spiller hele kampen som spiss. Han tar straffer og om Chelsea skal score mål mot Bournemouth er det nok Havertz som står bak. 

Rundens langskudd:

Ivan Toney (7.6M)

Spiller borte mot et Liverpool-lag som ikke ser veldig bra ut bakover på banen. De slapp inn tre mål hjemme mot Tottenham forrige runde, mens de var heldige som ikke slapp inn mot Fulham i midtuken. Toney har denne sesongen 20 mål og fem målgivende. Han tar straffer, frispark og spiller alltid hele kampen.

Rundens par:

Dominic Solanke (7.7M) og Phil Billing (7.6M)

Bournemouth har virkelig imponert de siste ukene og nærmer seg trygg plass. Solanke og Billing skal ha mye av æren for det. De har til sammen 16 mål og åtte målgivende denne sesongen. Solanke tar straffespark, mens Billing tar frispark. Chelsea har sluppet inn 2+ mål i fem strake kamper nå.

Billig forsvar:

Alex Moreno (7.4M) og Emiliano Martínez (8.2M)

Aston Villa har vist seg som et solid defensivt lag i Premier League, og har holdt nullen i syv av sine elleve siste kamper. Nå spiller de borte mot et Wolves-lag som så helt forferdelige ut mot Brighton forrige helg. Moreno er en offensiv back som kan gi oss mål eller målgivende, mens Martinez kan gi oss redningspoeng.

Merk: Fristen for hovedrunden denne runden er lørdag klokken 16.00. Det betyr at vi får se lagoppstillingene til åtte lag. Disse lagene er Bournemouth, Chelsea, Manchester City, Leeds, Spurs, Crystal Palace, Wolves og Aston Villa.  

Om du har en spiller på laget som ikke spiller, får du inn en reserve med «Sikkerhetsnett». Les mer om Sikkerhetsnett i vår artikkel Hovedrunden Strategi.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler