tipping

3 millioner kroner i spill på Midtukekupongen

For første gang på over tre måneder skal bonuspotten i Tipping fordeles på alle med 12 rette. Det ligger ca. 3 mill. i potten på Midtukekupongen torsdag.

Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:7. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Bonuspotten i Tipping går til fordeling på alle med 12 rette når den passerer tre millioner kroner. Forrige gang den gjorde det, var så langt tilbake som 29. juni - altså over tre måneder siden. 

Potten har nemlig aldri fått mulighet til å nå tre millioner i denne perioden. Årsaken er at vi med jevne mellomrom har fått alenevinnere som har tatt potten alene og blitt tippemillionærer:

3 mill. i potten

Men nå har bonuspotten fått bygge seg opp i fred og ro, og sammen med den ordinære tolverpotten betyr det at det ligger cirka 3 millioner kroner til fordeling på Midtukekupongen.

De pengene fordeles på alle rekker med 12 rette. Blir det ei rekke, blir premien 3 millioner. Blir det ti rekker, blir premien 300 000 kroner, mens hundre rekker med 12 rette gir 30 000 kroner i premie.

Utbetalingen skjer på Midtukekupongen med innleveringsfrist torsdag 10. oktober kl. 20.40.

Her kan du sette opp og levere tippekupongen 

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler