fantasy

Fantasy: – Liverpool tilbake på sitt beste

Garantipotten er på 50 000 kroner denne helgen også. Fantasylosen ser mot Liverpool når de setter opp sitt lag.

50 000 KRONER: Det ligger 50 000 kroner i premiepotten i helgens hovedrunde Premier League.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:21. april 2023

Her følger Fantasylosens anbefalinger for helgas turnering.

  • Seks kamper

  • Elleve spillere

  • Budsjett 106M

  • Kaptein/Visekaptein

  • Innkjøp 50 Kr / 250 Kr

Garantert premiepott: 50 000 kr / 5 000 kr (potten øker om antall påmeldte lag overstiger garantert premiepott).

Her kan du sette opp ditt lag.

Rundens anbefalinger

Rundens lag:

Liverpool

Liverpool har kommet tilbake i toppform og viste stor styrke i kampen mot serieleder Arsenal i runde 30, selv om de ikke klarte å ta med seg alle poengene hjem. Forrige runde var de enda mer imponerende da de knuste Leeds hele 6-1 på bortebane. I neste kamp spiller de på hjemmebane mot Nottingham Forest, som er ligaens dårligste bortelag. Liverpool har scoret i gjennomsnitt 2,57 mål per kamp på Anfield denne sesongen, og det er grunn til å tro at de vil fortsette å score mål i denne kampen. En overbevisende seier virker som et sannsynlig utfall.

Kaptein:

Mohamed Salah (15.3M)

Salah har opprettholdt en høy mål- og assistproduksjon denne sesongen med 15 scoringer og åtte målgivende pasninger så langt, selv om han ikke har vært på sitt aller beste. Han har også vært i storform i hjemmekampene, og har scoret fem mål på de siste fire kampene på Anfield.

Visekaptein:

Diogo Jota (14M)

Jota åpnet målkontoen for sesongen i bortekampen mot Leeds i forrige runde, hvor han scoret to mål og ga en målgivende. Portugiseren så svært opplagt ut i den kampen, og det er grunn til å tro at han vil få sjansen fra start igjen. Vi vil uansett ha lagoppstillingen før fristen, slik at vi kan reagere raskt dersom han ikke starter.

Alternativ kaptein:

Ollie Watkins (9.6M)

Watkins har vært i strålende form og har scoret elleve mål på 15 kamper i Premier League så langt i år. Bare Erling Haaland har et bedre målsnitt i 2023. Watkins er også ansvarlig for å ta straffespark og spiller som regel hele kampen. Tidligere i sesongen var bortekampen mot Brentford en tøff utfordring, men nå har «The Bees» ikke vunnet på fem kamper og sluppet inn hele ni mål i løpet av den perioden.

Se opp for:

Miguel Almiron (11.1M)

Vi forventer at begge lag scorer i kampen, og at Almiron er tilbake fra start for Newcastle. Han har vært ute med skade i de siste fem kampene, men kom inn som innbytter i forrige runde. Med 11 mål så langt denne sesongen er han toppscorer for «the Magpies». Tottenham har sluppet inn ni mål på sine siste fem kamper, så her vil hjemmelaget score mål.

Rundens langskudd:

Marcus Tavernier (8.4M)

Etter en imponerende borteseier mot Tottenham, tar Bournemouth imot West Ham på hjemmebane. West Ham må spille i ECL på torsdag, noe som gir Bournemouth en fordel med ekstra dager til restitusjon og forberedelse. Tavernier har nylig kommet tilbake fra en skade, men virker å få mer og mer spilletid for hver kamp nå. Han tar de fleste dødballene og har en fantastisk venstrefot som kan skape farlige situasjoner for Bournemouth.

Rundens par:

Heung-Min Son (7.3M) og Harry Kane (7.9M)

I løpet av deres fem siste kamper har Tottenham klart å score elleve mål, hvorav åtte har blitt scoret av Kane og Son. Mens Kane tar seg av straffespark, er det Son som tar seg av andre dødballer. Begge spillerne pleier å fullføre hele kampen. Selv om de møter en tøff utfordring borte mot Newcastle denne helgen, bør det bemerkes at Newcastle ikke så bra ut mot Villa forrige runde.

Billig forsvar:

Alex Moreno (6.7M) og Emiliano Martínez (7.3M)

Aston Villa har vist seg som et solid defensivt lag i Premier League, og har holdt nullen i seks av sine åtte siste kamper. Alex Moreno er en offensivt orientert back som har vist seg som en viktig bidragsyter for Villa med tre målgivende på 13 kamper. Han scoret også fem mål for Real Betis forrige sesong, noe som viser at han har en god målteft. Keeper Emiliano Martinez kan også være en viktig bidragsyter for oss med poeng for redninger. Keepere får nå 0,5 poeng per redning, og Martinez har en snitt på 2,86 redninger per kamp denne sesongen.

Merk: Fristen for hovedrunden er kampstart til første kamp i turneringen som denne runden er lørdag klokken 16.00. Det betyr at denne runden får vi se lagoppstillingene til åtte lag. Disse lagene er Brentford, Aston Villa, Crystal Palace, Everton, Leicester, Wolves, Liverpool, Nottingham Forest.

Om du har en spiller på laget som ikke spiller, får du inn en reserve med «Sikkerhetsnett». Les mer om Sikkerhetsnett i vår artikkel Hovedrunden Strategi.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler