fantasysport

– De største stjernene må med på laget

CL DOBBEL: Fantasylosen har plukket ut et stjernespekket mannskap både til turneringen tirsdag og onsdag.

Champions League står på menyen både tirsdag og onsdag. Fantasylosen har sitt tips klart.

Forfatterbilde Norsk TippingNorsk Tipping i samarbeid med FantasylosenPublisert:7. mars 2023Endret:8. mars 2023

Velkommen til Fantasylosens tips til tirsdagens CL dobbel. Denne turneringer er en jaktstart med to kamper inkludert der vi må velge oss totalt seks spillere fra fire klubber og vi kan maks ha fire spillere fra samme klubb.

For 50 kroner kan du bli med i turneringen.

I denne turneringen er det Tottenham-Milan og Bayern-PSG som gjelder.

Det første vi tenker på i en slik turnering er hvordan vi tror de to kampene vil gå. Vi starter med Bayern München mot PSG. Vi ser inne på Oddsen at det er helt nede på 1,48 på at «begge lag scorer», og vi tror også må en målrik kamp. Det gjør at vi gjerne vil ha noen angrepsspillere fra begge lag.

Kaptein: Kylian Mbappé (-1,36)

Han fikk bare 34 minutter på banen da disse møttes i Paris, men rakk å score et mål som ble annullert for en hårfin offside på det innhoppet. Nå er han klar for å starte igjen. Har startet og herjet i de tre siste kampene i Ligue 1. Han står med fem mål og to målgivende på de tre kampene. Vi tror også han er førstevalg på straffer for PSG.

Visekaptein: Lionel Messi (-0,78)

Den lille magikeren står med 13 mål og 12 målgivende etter 21 opptredener i ligaen denne sesongen. Han har like bra tall i Champions League med fire mål og fire målgivende på seks opptredener. Er i likhet med Mbappe i veldig god form, og står med tre mål og to målgivende på de siste tre kampene i ligaen.

Jamal Musiala (-1,44)

Gullgutten til Bayern München har en fantastisk sesong så langt og står med elleve mål og åtte målgivende i ligaen denne sesongen. Ble ikke noe målpoeng i oppgjøret i Paris, men synes han så ut som den farligste på Bayern sammen med Coman i den kampen.

Kingsley Coman (-1,2)

Muligens Bayern sin beste spiller etter VM. På de siste fem kampene han har spilt for Bayern har Coman scoret fem mål og gitt en målgivende. Det var han som scoret det ene målet i det motsatte oppgjøret mot sin gamleklubb PSG. Er inne i det som ser ut som sin beste sesong i karrieren når det gjelder antall mål.

Emerson (-0,16)

Synes dette er en vanskelig kamp å spå da begge lag er veldig ustabile denne sesongen. AC Milan vant kampen på San Siro 1-0. Vi kan se for oss noe lignende her til hjemmelaget. De tre siste kampene Tottenham har spilt på denne stadion har endt med et rent bur og seier. Emerson er en offensiv vingback som har to mål og to målgivende på kun 16 starter i ligaen denne sesongen. 

Harry Kane (-1,16)

Hvis Tottenham scorer et eller to mål er nok Kane involvert. Har denne sesongen totalt 19 mål og åtte målgivende i Premier League og Champions League. Han spiller alltid hele kampen og tar straffespark for hjemmelaget. 

Bonuspoeng (BN): -6.10

Da har vi valgt ut de seks spillerne vi trenger, og ender opp med dette laget:

Tirsdag

I denne turneringen er det Benfica-Brügge og Chelsea-Dortmund som gjelder.

Det første vi tenker på i en slik turnering er hvordan vi tror de to kampene vil gå. Her vil vi si det er en stor favoritt i Benfica, mens den andre kampen virker veldig åpen. Vår første tanke da er å starte med Benfica. Veldig sikker på at de både holder nullen og scorer mange mål.

Kaptein: Joao Mario (-4,08)

Fem mål og en målgivende så langt i Champions League. I ligaen står han med 14 mål og fem målgivende. Det er først i dette kalenderåret han har begynt å bøtte inn mål. Han har scorer ni mål på tolv kamper spilt i 2023. Han er førstevalg på de fleste dødballer, inkludert straffer.

Visekaptein: Alejandro Grimaldo (-1,80)

Benfica har holdt nullen i hele syv av ni kamper dette kalenderåret i Liga Portugal. De holdt også nullen i bortekampen mot Club Brügge. Vi ser det derfor som veldig sannsynlig at de igjen får et rent bur. Grimaldo er også en meget offensiv back som denne sesongen står med totalt fire mål og ni målgivende.

Gonçalo Ramos (-1,88)

Ronaldo-erstatteren fra VM er tilbake i godt slag. Har tre mål på de siste tre kampene i ligaen. Totalt har han 15 mål på 19 opptredener i ligaen denne sesongen. Tror han får nok av muligheter til å score her hjemme mot Club Brügge som ikke er i veldig godt slag om dagen.

Antonio Silva (-0,88)

Vi tror som sagt at Benfica holder nullen, men ser ikke så store muligheter for offensive returer blant de tre andre forsvarsspillerne etter Grimaldo, tror heller ikke på nok redninger fra keeperen. Da står det mellom Otamendi og Silva. Otamendi gir oss best bonus, men tror det er større sannsynlighet for at han får gult kort. Han har fått gult kort i fire av sine siste fem kamper. Derfor blir Antonio Silva vår siste Benfica-spiller.

Raphaël Guerreiro (+0,64)

Chelsea har på sine syv siste kamper kun scoret to mål. Dortmund er videre her med uavgjort, så tror dette fort kan ende 0-0 eller 0-1 til bortelaget etter en kontring. Guerreiro har denne sesongen to scoringer i Champions League, mens i Bundesliga har han et mål og seks målgivende på 17 spilte kamper.

Marco Reus (+0,2)

Har vært mye skadet denne sesongen, men virker å være tilbake i bra form nå. Står med to mål og en målgivende på de siste tre kampene i Bundesliga. Han er førstevalget på alle dødballer også, noe som er en stor bonus i Fantasy-turneringer.  

Bonuspoeng (BN): -7.80

Da har vi valgt ut de seks spillerne vi trenger, og ender opp med dette laget:

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler