fantasy

Fantasy: Enkeltrunder i Premier League

I Fantasy-lobbyen finner du alltid nye turneringer.

HOVEDRUNDEN: Rakk du ikke Fantasy-fristen? Bli med på hovedrunden.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:11. august 2022Endret:3. januar 2023

Hver eneste uke setter vi opp en rekke Fantasy-turneringer.

For mange er Fantasy forbundet med sesongspill som varer lenge. Enten det er et treukersritt i sykkel eller en hel fotballsesong. Da er det lett å falle av underveis.

Rundespill og enkeltkamper er den mer kortvarige løsningen.

Alle tilgjengelig Fantasy-spill finner du i lobbyen.

Hovedrunden

"Hovedrunden" er turneringen som omfatter den aktuelle ligarunden. Turneringen vil bli tilbudt hver eneste Premier League-runde. Den tilbys også i andre turneringer som Eliteserien og Obos-ligaen.

Hovedrunden Premier League. Her er fristen for å være med alltid lørdag klokken 16.00 (ved vanlig helgerunde). Tidligkamp lørdag og eventuell fredagskamp inngår ikke turneringen.

Turneringen fungerer nesten som et vanlig sesongspill. Mens du i sesongspill velger en hel tropp, plukker du bare 11 spillere i "Hovedrunden". 

Merk at mandagskampen ikke alltid er med i turneringen. I gameweek 2 er ikke mandagsturneringen en del av hovedrunden. I gameweek 3 er den det.

11 MANN: Sett opp ditt lag - uten innbytterbenk.

Hovedrunden tilbys i to ulike priskategorier. 25 kroner og 200 kroner er prisene denne helgen.

Jaktstart

Skal du bare kose deg med én eller to kamper i helga og resten bryr du deg ikke om?

Da er turneringene som omfatter én eller to kamper midt i blinken.

Eksempel: Fredag kveld spilles det to kamper i Eliteserien. Sandefjord - Rosenborg og Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt. Disse to kampene utgjør "Dobbel Eliteserien". I en enkeltkamp velger du et lag med fem spillere. På dobbel og trippel skal laget ditt bestå av seks spillere.

I Champions League, Europa League og Conference League vil det også bli satt opp turneringer.

Disse turneringene spilles som "jaktstart". Slik fungerer det:

I Jaktstart blir spillerne handicappet med bakgrunn i forventede poeng. I stedet for å velge spillere basert på pris, velger du ut i fra tildelte bonuspoeng. Bonuspoeng tildeles i begynnelsen av en konkurranse / mesterskap. Du kan velge spillere med lav forventning til poeng, og dermed mange bonuspoeng, slik at du starter turneringen i ledelse. Eller du kan velge spillere med høy forventning til poeng, altså lav bonusscore, slik at du jakter bakfra i håp om å passere de andre lagene. Kapteinen gir doble spillerpoeng, men bonuspoengene blir også doblet. På samme måte gir visekapteinen 1.5 x spillerpoeng, og 1.5 x bonuspoeng. Les mer om Jaktstartreglene under "Slik spiller du".

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler