fantasy

Fantasy: Enkeltrunder i Premier League

I Fantasy-lobbyen finner du alltid nye turneringer.

HOVEDRUNDEN: Rakk du ikke Fantasy-fristen? Bli med på hovedrunden.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:11. august 2022Endret:3. januar 2023

Hver eneste uke setter vi opp en rekke Fantasy-turneringer.

For mange er Fantasy forbundet med sesongspill som varer lenge. Enten det er et treukersritt i sykkel eller en hel fotballsesong. Da er det lett å falle av underveis.

Rundespill og enkeltkamper er den mer kortvarige løsningen.

Alle tilgjengelig Fantasy-spill finner du i lobbyen.

Hovedrunden

"Hovedrunden" er turneringen som omfatter den aktuelle ligarunden. Turneringen vil bli tilbudt hver eneste Premier League-runde. Den tilbys også i andre turneringer som Eliteserien og Obos-ligaen.

Hovedrunden Premier League. Her er fristen for å være med alltid lørdag klokken 16.00 (ved vanlig helgerunde). Tidligkamp lørdag og eventuell fredagskamp inngår ikke turneringen.

Turneringen fungerer nesten som et vanlig sesongspill. Mens du i sesongspill velger en hel tropp, plukker du bare 11 spillere i "Hovedrunden". 

Merk at mandagskampen ikke alltid er med i turneringen. I gameweek 2 er ikke mandagsturneringen en del av hovedrunden. I gameweek 3 er den det.

11 MANN: Sett opp ditt lag - uten innbytterbenk.

Hovedrunden tilbys i to ulike priskategorier. 25 kroner og 200 kroner er prisene denne helgen.

Jaktstart

Skal du bare kose deg med én eller to kamper i helga og resten bryr du deg ikke om?

Da er turneringene som omfatter én eller to kamper midt i blinken.

Eksempel: Fredag kveld spilles det to kamper i Eliteserien. Sandefjord - Rosenborg og Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt. Disse to kampene utgjør "Dobbel Eliteserien". I en enkeltkamp velger du et lag med fem spillere. På dobbel og trippel skal laget ditt bestå av seks spillere.

I Champions League, Europa League og Conference League vil det også bli satt opp turneringer.

Disse turneringene spilles som "jaktstart". Slik fungerer det:

I Jaktstart blir spillerne handicappet med bakgrunn i forventede poeng. I stedet for å velge spillere basert på pris, velger du ut i fra tildelte bonuspoeng. Bonuspoeng tildeles i begynnelsen av en konkurranse / mesterskap. Du kan velge spillere med lav forventning til poeng, og dermed mange bonuspoeng, slik at du starter turneringen i ledelse. Eller du kan velge spillere med høy forventning til poeng, altså lav bonusscore, slik at du jakter bakfra i håp om å passere de andre lagene. Kapteinen gir doble spillerpoeng, men bonuspoengene blir også doblet. På samme måte gir visekapteinen 1.5 x spillerpoeng, og 1.5 x bonuspoeng. Les mer om Jaktstartreglene under "Slik spiller du".

Relaterte artikler