oddsen

To skiller seg ut som oddsfavoritter i Stjernekamp

Det nærmer seg siste innspurt og finale i årets sesong av Stjernekamp. På Oddsen er det jevnt mellom flere av artistene, spesielt de to på topp.

HIPHOP VS VISE: Denne uken skal deltakerne i Stjernekamp synge hiphop og vise. De fire gjenværende etter lørdagens sending er sikret en plass i kvartfinalen.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:13. oktober 2023

Årets Stjernekamp er for alvor i gang og denne uken er de som går videre sikret en plass i kvartfinalen om en uke.

Norsk Tipping har spill ute på vinneroddsen. I skrivende stund er det Odd René Andersen som er oddsfavoritt.

Stjernekamp på Oddsen

Så langt denne sesongen har deltakerne vært innom egen sjanger, rock, norske favoritter, opera og hits fra 90-tallet, før det forrige lørdag var duket for country og gruppeoppgave. Adrian Sellevoll ble da den femte deltakeren som røk ut av programmet.

Fem deltakere er igjen når det denne uken skal konkurreres i hiphop og vise.

Tett i toppen

Det er jevnt blant topp fire på Oddsen, men de to deltakerne på topp skiller seg likevel noe ut. Odd René Andersen er den største favoritten med 2.50 i odds. Rett bak følger Tone Damli som har en odds på 3.00.

I skrivende stund ser oddsen slik ut for topp tre:

  • Odd René Andersen 2.50

  • Tone Damli 3.00

  • Mari Bella 4.50

Stjernekamp på Oddsen

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

To uker i faresonen

Martin «Damien» Bråthen har vært blant de tre med færrest stemmer og stått i fare for å ryke ut de to siste gangene. På Oddsen har «Damien» den høyeste oddsen for å stikke av med seieren om tre uker.

Det settes ny odds før hvert program. Oddsen som ligger ute nå er til sendingen som har spillefrist lørdag 14. oktober kl. 19.50. (Husk at oddsen kan endre seg helt frem til programmet starter.)

Her er oddsen på alle deltagerne:

  • Odd René Andersen 2.50

  • Tone Damli 3.00

  • Mari Bella 4.50

  • Alexander With 6.00

  • Damien 17.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler