sportoddsen

Norge i hockey-VM: Tre strake tap – nøkkelkamp mot Danmark i dag

Norge står uten poeng i hockey-VM før nabomøtet med Danmark.

TRE TAP: Christian Kåsastul og Norge har fått en tøff start på mesterskapet i Tsjekkia. Foto: Alexander Henningsen
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:14. mai 2024

Norge har møtt tre antatt bedre nasjoner i hockey-VM. Alle tre har vist seg å være bedre og Norge er derfor poengløse før tirsdagens kamp mot Danmark.

Norges resultater:

  • Sveits - Norge 5-2

  • Norge - Tsjekkia 3-6

  • Norge - Finland 1-4

Tirsdag 16.20: Danmark - Norge, V Sport 1.

Kampen på Oddsen

Freste mot egne spillere

Norge ledet 3-1 mot vertsnasjonen Tsjekkia før vertene slo voldsomt tilbake og snudde kampen.

Mot Finland var det noe helt annet. Finnene ledet 2-0 etter den pause perioden. I pauseintervjuet med Viaplay freset landslagssjef Tobias Johansson mot sine egne spillere.

– Jeg er skuffet over det vi har levert disse 20 minuttene. Det går på hvert enkelt individ i den norske garderoben. Vi hadde en tydelig kampplan og visste hva som skulle komme og hvordan vi skulle takle det. Det er for mange som har sovet på kampmøtet i formiddag, sa landslagssjefen til Viaplay.

Mot Finland manglet også lagets største stjerne i Mats Zuccarello, som ikke var i form. Om Minnesota-spilleren er tilbake mot Danmark er usikkert.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Danske favoritter

Motstander Danmark har spilt to kamper før Norge-møtet.

Østerrike ble slått 5-1 i åpningskampen, mens Canada slo danskene med de samme sifrene søndag.

Norge og Danmark spilte to oppkjøringskamper mot hverandre før mesterskapet. Begge gikk til Sudden Death og Norge gikk seirende ut av begge.

Oddsen er danskene favoritter til 1.75 i odds. Norge-seier står til 3.30 til fulltid. (Husk at oddsen kan endre seg fram til kampstart).

Kampen er en nøkkelkamp med tanke på kvartfinale-spill. Med tap må Norge trolig slå Canada for at det skal bli en mulighet.

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler