vikinglottovinnerhistorie

Førstepremiepotten i Vikinglotto klatrer til ca. 122 mill.

Både første- og andrepremiepotten i Vikinglotto fikk stå i fred denne onsdagen. Det betyr at begge pottene øker til trekningen om en uke.

TALLREKKA: De trukne tallene onsdag kveld.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:13. mars 2024Endret:14. mars 2024

Ingen spillere klarte å prikke inn 6+1 rette i Vikinglotto onsdag. Det var heller ingen som hadde 6+0 rette. Det betyr at førstepremien neste onsdag blir på ca. 122 millioner kroner. Andrepremien vokser til ca. 4,3 millioner kroner.

Det ble likevel fine premier på mange norske Vikinglotto-spillere. Totalt ble det delt ut over 132 000 premier. 30 av premiene var for 5+1 rette, og de heldige vant 36 270 kroner hver.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Flere norske vinnere i år

Det er ikke lenge siden det ble jublet i norske hjem på grunn av Vikinglotto. 17. januar vant en norsk alenevinner hele førstepremien på 285 millioner kroner.

Bare to uker senere fikk vi igjen en norsk alenevinner av førstepremien på 48 millioner og to vinnere av andrepremie på 13,8 millioner kroner.

Onsdag 7. februar fikk vi en norsk andrepremievinner da en kvinne fra Moss vant over 1,3 millioner kroner.

Vikinglotto
13. mars 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Øk vinnersjansen - prøv spillelag

I et spillelag kan du øke vinnersjansen og dele premien likt med de andre lagsmedlemmene. Å komme i gang er enkelt:

Følg lenken til spillelag. Her kan du invitere de du vil spille med inn i laget, så holder vår løsning orden på innsats, premier og deltakere.

Les mer: Møt spillelaget «Familien rar»

Alle i spillelaget må være registrerte kunder av Norsk Tipping. Fortsatt er det én person som kan administrere det hele, men alle deltakerne må nå benytte spillelagsløsningen for å samtykke til å være med og til å betale inn innsatsen. Eventuelle premier utbetales automatisk, direkte til den enkelte deltakers konto.  

Dette er nå den eneste lovlige måten å spille sammen på. Du kan ikke lenger overlate jobben til en spillelagsleder som manuelt tar seg av det praktiske med å levere spill i sitt eget navn, holde orden på deltakere, betaling og premier. 

Les mer om hvorfor her

Ca. 122 mill. neste onsdag

Onsdag 20. mars kjører vi i gang en ny Vikinglotto-trekning. Da vil det ligge ca. 122 millioner kroner i førstepremiepotten, mens andrepremiepotten blir på ca. 4,3 millioner kroner.

Får vi flere norske Vikinglotto-millionærer? Det vil tiden vise …

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler