oddsenfantasytipping

Kun tre lag er altvinnende før helgens tredje runde av Premier League

Kun tre lag har vunnet sesongens to første kamper, der Haaland og Ødegaard begge er blant målscorerne. Denne helgen spilles tredje serierunde.

FOTBALLHELG: Denne helgen spilles tredje runde av sesongens Premier League. Blir det endringer i toppen og bunnen av tabellen etter helgens ti kamper?Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:24. august 2023Endret:25. august 2023

Kun to runder av sesongens Premier League er spilt, men det har allerede begynt å danne seg et bilde av hvem som kommer til å kjempe i toppen og hvem som sliter nederst på tabellen.

Etter to spilte kamper, for alle lag utenom nyopprykkede Luton og Burnley, er det kun tre lag som har to seiere. Brighton, Manchester City og Arsenal går alle inn i tredje runde med seks poeng. På topp av de tre troner Brighton med best målforskjell.

Ødegaard og Haaland har åpnet målkontoen

I løpet av sesongens to første runder har 45 spillere funnet nettmaskene og scoret mål. Martin Ødegaard er en av 37 spillere med ett mål så langt.

Erling Braut Haaland scoret to mål i serieåpningen, men var målløs i forrige kamp. Nordmannen, som ble toppscorer i både Champions League og Premier League i fjor, er en av totalt fem spillere med to scoringer i sesongens Premier League.

Brentfords Bryan Mbeumo og Brightons Solly March har begge scoret tre mål.

På tabelltoppen for første gang i historien

Årets Premier League-sesong har startet på best mulig vis for Brighton. I begge kampene så langt, først mot Luton og deretter mot Wolverhampton, har sluttresultatet blitt 4-1 og seier.

Brighton har dermed sikret seg seks av seks mulige poeng, og en målforskjell på +6, som sender de til toppen av tabellen. For første gang i klubbens historie ligger de på førsteplass, over lenger tid enn bare noen timer.

Lørdag tar Brighton imot West Ham til sesongens tredje Premier League-kamp.

LES OGSÅ: Hovedrunden i Fantasy: Hvor er gullklumpene?

Ferske Conference League-mesterne

West Ham avsluttet forrige sesong med å ta seg til lagets første europeiske finale siden 1976, da de spilte i Conference League-finalen. London-klubben vant mot italienske Fiorentina og tok sitt første europeiske trofé på over 40 år.

I Premier League startet West Ham sesongen med uavgjort borte mot Bournemouth. Første hjemmekamp uken etter, viste Conference League-mesterne at de er supermotiverte for en ny sesong, da de slo Chelsea 3-1.

På Oddsen er Brighton favoritter til å ta seieren, med 1.50 i odds. Oddsen på uavgjort er 4.50, mens den er 5.60 på seier til West Ham. (Husk at oddsen kan endre seg frem til kampstart).

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Mac Allister med i troppen likevel

Liverpool startet sesongen med uavgjort borte mot Chelsea. I årets første hjemmekamp havnet Liverpool under etter bare tre minutter mot Bournemouth, men snudde til seier og vant 3-1.

Sesongens nysignering, midtbanespilleren Alexis Mac Allister, havnet i fokus forrige kamp da han fikk direkte rødt kort etter en takling på Bournemouth-spiller Ryan Christie. Tirsdag kom beskjeden om at argentineren slipper utestengelse og dermed er klar til helgens bortekamp mot Newcastle.

Storseier i serieåpningen

Newcastle gikk rett til topps på tabellen etter sesongens første kamp, da de slo Aston Villa 5-1.

I andre runde møtte de regjerende seriemester Manchester City på Etihad. Citys Julián Álvarez scoret etter en drøy halvtime. Newcastle scoret ikke selv, men holdt unna mot «The Treble»-vinnerne, og tapte med kun et mål.

På Oddsen er det 2.15 på Newcastle-seier, 3.85 på uavgjort og 2.90 på seier til Liverpool.

Premier League 3. runde

Slik spilles denne helgens runde av Premier League:

Fredag

Chelsea - Luton Town kl. 21:00

Lørdag

Bournemouth - Tottenham kl. 13:30

Brentford - Crystal Palace kl. 16:00

Everton - Wolverhampton kl. 16:00

Manchester United - Nottingham Forest kl. 16:00

Arsenal - Fulham kl. 16:00

Brighton - West Ham kl. 18:30

Søndag

Sheffield United - Manchester City kl. 15:00

Burnley - Aston Villa kl. 15:00

Newcastle United - Liverpool kl. 17:30

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler