flaxvinnerhistorie

Skrapte frem BilFlax-Volvo – løp inn til sønnen med mobilen

En kvinne fra Rygge i Viken ble årets sjette vinner av en Volvo XC40 på digital BilFlax. Det sliter hun fortsatt med å tro på selv.

VINNERBILEN: Dette er bilen som venter deg dersom du skraper frem førstepremien på BilFlax (kvinnen på bildet er ikke vinneren, men innholdsprodusent i Norsk Tipping, Line Troller).Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:17. august 2023

Fredag 11. august kunne en kvinne fra Rygge i Viken slippe jubelen løs, etter at hun ble den sjette i rekken til skrapte frem en splitter ny Volvo XC40 på BilFlax digitalt.

Løp inn til sønnen da hun vant

– Vi er på butikken nå, men når jeg så det litt spesielle nummeret som ringte, tenkte jeg at nå må jeg virkelig ta telefonen, stråler kvinnen glad når Norsk Tipping snakker med henne dagen etter at hun vant.

– Fy fillern. Det har ikke sunket inn enda. Jeg visste ikke om jeg skulle tørre å tro på det. Jeg vet nesten ikke om jeg tror på det enda, ler hun.

Kvinnen forteller at hennes første reaksjon da hun vant, var å løpe inn til sønnen med mobilen, der det sto at hun hadde vunnet.

– Jeg løp inn til sønnen min og viste han telefonen. Han ble litt sjokkert han også, men så sa jeg at vi får vente og se om det faktisk stemmer. At det virkelig er sant, småler hun.

– Jeg har aldri vært så overrasket noen gang. Det er helt utrolig.

Moden for ny bil

Til tross for at hun ikke var på jakt etter ny bil, ser Rygge-kvinnen nå frem til å bytte ut sin gamle bil.

– Bilen jeg har begynner å bli gammel og lager en del rare lyder, så det passet jo veldig bra å vinne en bil akkurat nå, forteller hun.

– Jeg har aldri vunnet noe som helst, så jeg fikk helt sjokk da det plutselig kom opp at jeg hadde vunnet, ler hun.

– Jeg hadde virkelig ikke regnet med det, avslutter hun fornøyd.

Åtte ferske Volvo-eiere

Så langt har kun to personer skrapt frem hver sin Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate via fysiske BilFlax-lodd i butikk, kiosk eller bensinstasjon i år. Det betyr at det fortsatt befinner seg åtte biler der ute.

I midten av juli ble en kvinne fra Farsund i Agder den første til å sikre seg årets BilFlax-bil på fysisk Flax.

På digital BilFlax ble Kristian Skoge den aller første til å skrape seg frem til en Volvo XC40. Bare noen dager senere gjorde Veronica Heggelund Vrålstad det samme, før to 29-åringer fra Vestlandet kunne juble over hver sin splitter nye Volvo XC40 i sommerferien. Sistemann ut i rekken av digitale BilFlax-vinnere var 19-åringen Martin Olsen Kolberg, men nå er også han slått av den ferske vinneren fra Rygge.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Seks kjappe fakta om Volvo XC40

Litt nyttig info vi tenker du kanskje ønsker å vite om din nye favorittbil:

  • Vinnerbilen går under det «beskjedne» navnet: Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate og er en kompakt SUV.

  • Som navnet røper: Det er en elbil.

  • Den kan kjøre opptil 428 km. før du må finne en ladestasjon.

  • Den har firehjulstrekk.

  • 408 hester skjuler seg under panseret.

  • Verdien på vinnerbilen er på ca. 658 000 kroner.

Ny Volvo til høsten?

I butikker, kiosker og bensinstasjoner landet rundt ligger det BilFlax-lodd som venter på å bli skrapet. Har du ekstra flaks kan det være du som ender opp med en helt ny Volvo XC40.

Lykke til!

Vinnersjanse toppremie BilFlax er: 1:160 020. (Les mer om vinnersjanse i Flax og forskjellen mellom fysiske og digitale lodd i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler