flaxvinnerhistorie

Ble FLAX-millionærer i romjula: - Kom brått på

En heldig kar fra Bremnes fikk en kjempeoverraskelse i romjula da et av Flax-loddene han hadde kjøpt plutselig viste tre million-symboler.

MILLION I ROMJULA: Sammen med familien skrapte vinneren fra Bremnes fram 1 million kroner på MillionFlax 27. desember.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:28. desember 2021Endret:3. januar 2023

Mannen fra Bremnes som vant 1 million kroner på MillionFlax 27. desember sliter fortsatt litt med å tro på at det hele er sant.

– Det var litt av en overraskelse. Det kom brått på, sier han imens en kvinne ler i bakgrunnen.

– Jeg har jo sett det stå i appen at jeg hadde vunnet, og det hjelper helt klart på at du ringer, men jeg tror ikke dette blir helt virkelig før vi har sett at pengene er inne på konto, humrer mannen.

Har du noen planer for premien?

- Nei, egentlig ikke. Det blir fort sparing, for både vår egen del og for barnas, svarer den nyslåtte FLAX-millionæren. 

Vinnerloddet ble kjøpt hos Nærbutikken Åkrafjordtunet.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les også: Slik unngår du at pengespill blir et problem

MillionFlax-vinnere i desember

Desember nærmer seg slutten, men høytiden har gitt oss flere MillionFlax-vinnere. Her er julens Flax-millionærer så langt:

Nå gjenstår det å se om flere kommer med på tavla før nyttårsaften–kanskje skraper noen frem én million på selveste kvelden?

Flax kan skrapes digitalt her

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler