oddsentippingfantasy

Man. United i medvind møter et av ligaens beste hjemmelag

Manchester United har lagt den dårlige sesongstarten bak seg og er ubeseiret så langt i 2024. Søndag møter de Aston Villa, som kun har ett ligatap på hjemmebane denne sesongen.

KLART FOR KAMP: Søndag gjester Manchester United Villa Park, der de møter Aston Villa.Foto: Shutterstock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:8. februar 2024

Premier League-sesongen 2023/2024 ser ut til å bli både jevn og spennende, der kampen om ligatittelen lever for flere av lagene.

Avstanden på toppen av tabellen ble betraktelig mindre for ligaleder Liverpool, da de tapte 3-1 mot Arsenal forrige helg. Dagen etter fulgte Manchester City opp, da de slo Brentford 3-1 borte.

Før helgens kommende runde skiller kun to poeng mellom de tre lagene på topp. Ytterligere to poeng bak på fjerdeplass, er Aston Villa i ferd med å feste grepet om en topp fire-plassering.

Manchester United fikk en dårlig start på sesongen, men har skjerpet formen og har så langt ikke tapt i 2024. Aston Villa kommer fra storseier mot tabelljumpoen og er i ferd med å feste grepet om en plassering blant topp fire.

Søndag 17.30: Aston Villa - Manchester United, kampen på Oddsen

United-seier i de tre siste møtene

Aston Villa og Manchester United har møttes totalt 57 ganger i Premier League. United har vært det klart beste laget og vunnet 39 av oppgjørene. Villa har kun vunnet fem, mens 13 har endt uavgjort.

Da de møttes sist for bare en drøy måned siden, var det Villa som gikk til pause med en komfortabel 2-0-ledelse. En snuoperasjon fra United med to scoringer av Alejandro Garnacho og en fra danske Rasmus Højlund, gjorde at United vant oppgjøret 3-2.

Seieren er Uniteds tredje strake seier mot Aston Villa. Forrige gang Aston Villa gikk seirende ut av en kamp mot United var i starten av november 2022.

Ubeseiret i 2024

Manchester United fikk sin verste sesongstart siden 1962-63, etter at de tapte tolv av sesongens 24 første kamper.

Etter nyttår har United vært tilbake i seiersform og vunnet fire av årets fem kamper. Før helgens ligarunde ligger United på 6. plass på tabellen.

De tre siste kampene har endt med tre strake seiere. Først mot Newport, der United en periode fikk det tøft mot fjerdedivisjonslaget, hentet de seg inn igjen og vant 4-2.

I ligakampen mot Wolverhampton så United igjen ut til å gå på en smell, da Wolves utlignet med en scoring fem minutter på overtid. To minutter senere reddet 18-åringen Kobbie Mainoo Uniteds ære, da han scoret og sikret 4-3-seier.

I ligakampen mot West Ham forrige runde, vant United 3-0 etter tre scoringer i andreomgang.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Et av ligaens beste hjemmelag

Aston Villa har vunnet 14 av sesongens 23 kamper, tapt fem og spilt uavgjort i fire. Kun de tre lagene øverst på tabellen har vunnet flere kamper enn Aston Villa.

Før helgens runde ligger Birmingham-laget på fjerdeplass på tabellen. Tre poeng bak Manchester City og Arsenal, og med to poeng mer enn Tottenham. Ned til Manchester United er det åtte poeng.

Aston Villa kommer fra storseier mot tabelljumbo Sheffield United, der de gikk til pause med 4-0-ledelse. I andreomgang scoret de ytterligere et mål i kampen der det endte 5-0.

På hjemmebane har Villa vært et av ligaen beste lag denne sesongen. I forrige hjemmekamp tapte de 3-1 mot Newcastle, i det som er klubbens første på hjemmebane i 2023/24-sesongen.

Helgens Premier League-kamper

Slik spilles helgens kommende kamper i Premier League.

Lørdag

Manchester City - Everton kl. 13.30

Wolverhampton - Brentford kl. 16.00

Luton - Sheffield United kl. 16.00

Liverpool - Burnley kl. 16.00

Tottenham - Brighton kl. 16.00

Fulham - Bournemouth kl. 16.00

Nottingham Forest - Newcastle kl. 18.30

Søndag

West Ham - Arsenal kl. 15.00

Aston Villa - Manchester United kl. 17.30

Mandag

Crystal Palace - Chelsea kl. 21.00

Vinnersjanse sportsspill

Norsk Tipping har flere tilbud innenfor sportsspill, deriblant Tipping, Oddsen og Oddsbomben. Det er forskjellige vinnersjanser for hvert spill. Disse kan du lese mer om her:

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler